پیام شماره 38 (جمعه 9 مهرماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 38 (پیام آخر) (جمعه 9 مهرماه 1400)


1- سلام بچه ها، امیدوارم حال شما خوب باشد.
2- کنکور 1400 و اعلام نتایج آن نیز با تمام فراز و نشیب های آن به پایان رسید.
3- کار من هم در این سایت نیز تا عید سال 1401 به پایان می رسد. امیدوارم در طی این شش ماه توانسته باشم اندکی از مشکلات شما را برطرف کرده باشم.
4- مطالب تماماً در سایت باقی می ماند فقط من دیگر در سایت پیامی برای شما نمی گذارم. پس یعنی بخش پاسخ به سوالات اگر چه سوالات شما را دریافت خواهد کرد اما پاسخی از طرف من به آن ها داده نخواهد شد.
5- در همین جا از شما خداحافظ می کنم و ان شاء الله پیام شماره 1 جدید روز شنبه 6 فروردین ماه 1401 منتشر خواهد شد.
6- برای همگی شما آرزوی سلامتی، موفقیت و شادکامی را دارم.


پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : سلام آقای موحد نژاد خسته نباشید. لطفا پیام من رو منتشر نکنید................................................................
جواب : الف- رشته ی روان شناسی رشته ی خیلی خوبی است و خیلی هم فرق نمی کند درکدام دانشگاه درس بخوانید. آنچه مهم است خوب خواندن درس ها و آماده شدن برای ادامه ی تحصیل است. چون برای فعالیت جدی در این رشته باید حداقل فوق لیسانس داشته باشید.
ب- لازم نیست پاسخ ها را بنویسی. کنار تست هایی که نکات مهمی دارند یک ضربدر بزرگ بگذارید و هر زمان خواستید آن ها را در کنار خود تست مرور کنید.
پ- در هر روز خواندن 2 درس عمومی و سه درس اختصاصی را توصیه می کنم. 30 درصد از کل وقت برای عمومی ها و 70 درصد برای دروس اختصاصی
ت- احتمالاً سرعت مطالعه ی شما خوب است. اگر اینچنین باشد، الان 8 ساعت مطالعه در روز کافی است ولی به تدریج از حدود آذر ماه آن را به 10 ساعت برسانید.
ث- لازم در قلم چی ترازهای شما تا حدود اسفند ماه به 6400 برسد. برای داروسازی متوسط عمومی ها باید حدود 65 درصد و اختصاصی ها حدود 50 درصد باشد.
سوال شماره 2 : سلام خدا قوت به شما. برای اپلای کردن و بورسیه تحصیلی از طریق دانشگاه های دولتی چجوری میشه مهاجرت کرد؟ راحته؟
جواب : برای بورسیه در دوره ی فوق لیسانس باید اولاً دانشگاه محل تحصیل جزو دانشگاه های برتر کشور باشد و ثانیاً معدل شما بالاتر از 17 باشد و ثالثاً با ارایه ی طرح هایی استادی را در دانشگاه مورد نظر در خارج کشور مجاب کنید که برای تحقیقات به شما نیاز دارد.
اما برای فوق لیسانس به دکترا فقط لازم است معدل شما بالای 17 باشد و پایان نامه ی فوق لیسانس قوی داشته باشید. حالا اگر دانشگاه شما قوی هم نبود ایرادی ندارد.
برای مهاجرت هم که اصلاً نیازی به ادامه ی تحصیل نیست. بلکه باید بر اساس قوانین اداره ی مهاجرت کشورها عمل کنید و با طی مراحل آن پذیرفته شوید.
سوال شماره 3 : آقای موحد نژاد ببخشید تغییر رشته توی دانشگاه ممکنه ؟ اگ ممکنه چجوری
جواب : ممکن است. باید اولاً نمره ی قبولی آن رشته را در کنکور به دست آورده باشید و ثانیاً درخواست تغییر رشته ی شما توسط شورای آموزشی دانشگاه تایید شود. اگر چه سخت است. اما امکان پذیر است.
سوال شماره 4 : سلام استاد من الان انرژی و انگیزه کافی برای مطالعه دارم اما اگه یه وقت وسط سال هوس کردم یک هفته استراحو کنم چجوری باید جلوی خودم رو بگیرم چجوری انگیزم رو تا اخر سال حفظ کنم؟
جواب : اول از همه این که نباید عقب بیافتید. چون عقب ماندن از مطالعه ی دروس باعث ایجاد اضطراب و بی انگیزگی در شما می شود. ثانیاً باید بتوانید در آزمون هایی که در قلم چی یا گزینه ی 2 می دهید نتایج مناسبی بگیرید تا انگیزه ی شما حفظ شود. در هر حال یک هفته درس نخواندن اصولاً هیچ مشکلی ندارد به شرط آن که برای این استراحت خودتان تصمیم گرفته باشید نه این که از سر بی انگیزگی خودش رخ داده باشد.
سوال شماره 5 : سلام آقای موحد نژاد وقتتون بخیر
ببخشید استاد یه چیزی خیلی ذهن منو درگیر کرده ،من امسال پشت کنکوری هستم و منابع کنکور 1400رو دارم اما برای سه درس شیمی و زیست و فیزیک که زیاد تغییر داشته خود کتاب درسی چاپ جدید برای کنکور 1401خریدم
حالا که دارم میخونم و میبینم که یسری مطالب حذف شده ،نمیدونم مطالبی رو که حذف شده رو بخونم یا نه چون بعضیا میگن ممکنه حتی از حذفیات سوال طرح بشه اما بعضیا میگن که فقط منابع 1401رو بخونید و نیازی به خوندن مطالب حذف شده نیست
جواب : نه اصلاً نیازی به خواندن مطالب حذف شده نیست. خیالت راحت باشد.
سوال شماره 6 : سلام لطفا پیام منو منتشر نکنین
من برق دانشگاه الزهرا روزانه قبول شدم، راستش از مهاجرت ویه سری موقعیتها و...ناامید شدم و علاوه بر اون اصلا حال خوبی ندارم،فهمیدم سازمان سنجش یه گزینه برای رفع محرومیت از پذیرش دوره روزانه برای سال بعد داره، همش دارم فکرمیکنم درخواست بدم یا نه، میشه بگین اگه با درخواستم موافقت شد حتما باید از دانشگاه انصراف بدم یا نه؟
یا به اولویت بعدیم منتقل میشه یا نه؟
و در آخر اینکه پیشنهادی دارین به من بدین شما بودین چی کارمیکردین وقتی میدیدن کل آرزوهاتون داره جلو چشمتون خشک میشه؟
جواب : از نظر من همه ی آرزوهای شما پابرجاست. دختر خوب، دانشگاه الزهرا(س) اصلاً دانشگاه ضعیفی نیست. به لینک زیر مراجعه کنید.
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/alzahra-university
در اینجا می بینید که دانشگاه الزهرا (س) جزو 1200 دانشگاه برتر دنیاست. این یعنی یک دانشگاه معتبر در سطح جهانی است. بنابراین خوب درس هایت را بخوان و سعی کن معدل شما خوب باشد و بعد از گرفتن فوق لیسانس به راحتی برای کشورهایی مثل آمریکا و کانادا اپلای کن و ببین که که چقدر راحت قبولت می کنند. همین یک ماه پیش یکی از شاگردان سابق من که لیسانس خودش را از دانشگاه غیر انتفاعی صدرا تهران گرفته بود بعد از گرفتن فوق لیسانس از دانشگاه علم و صنعت برای ادامه ی تحصیل (آن هم در این شرایط) از آمریکا اپلای گرفت و رفت.
سوال شماره 7 : سلام آقای موحد نژاد عزیز ، من هنوز که هنوزه بعد از یکسال به سایتتون سر میزنم ومشتاقانه پیام هاتون رو میخونم . راهنمایی های شما در سال کنکورم خیلی به من کمک کرد و سعی میکنم هنوز هم در زندگی روزمره و دروس دانشگاهم ، از حرف هاتون استفاده کنم .قدردان زحماتتون هستم .
امیدوارم که حالتون خوب باشه و با نتایج خوب شاگردان ، خستگی سال 1400 از تنتون بیرون رفته باشه .این سوال رو برای یکی از آشنایان می پرسم .بهترین منابع تستی برای کنکور رشته انسانی چه کتاب هایی هستن؟ممنون میشم معرفی کنید .باز هم از همه زحماتتون سپاس گزارم ؛ مشتاق دیدارتون هستم .
جواب : من هم مشتاق دیدار همه ی شما هستم دختر خوب.
برای ادبیات : ادبیات موضوعی گاج میکروطلایی / برای عربی خیلی سبز گروه انسانی/ برای دینی سفیر خرد/ برای زبان خیلی سبز کیاسالار/
برای ریاضی و آمار مهر و ماه/ برای اقتصاد خیلی سبز/ برای علوم و فنون ادبی خیلی سبز/ برای تاریخ و جغرافیا مشاوران آموزش/ برای جامعه شناسی میکروگاج/ بریا فلسفه منطق خیلی سبز و برای روان شناسی مشاوران آموزش
سوال شماره 8 : سلام لطفا پیامم رو منتشر نکنید....................................................................................................
جواب : زیست فناوری دقیقاً همان بیوتکنولوژی است (ترجمه ی فارسی آن است) بله می توانید در دورهی فوق لیسانس در دانشگاه تهران تحصیل کنید، باید خوب درس بخوانید تا قبول شوید ان شاء الله.
سوال شماره 9 : سلام اگر امکان داره پیامم رو منتشر نکنید.................................................................................................
جواب : لازم است با یک برنامه ریزی دقیق داشته باشی و حداقل 10 ساعت در روز مطالعه داشته باشی. لازم است اگر مشاور نداری در آزمون های یک گروه آموزشی مثل قلم چی شرکت کنی و با نهایت قدرت سعی کنی ترازهای خوبی را در این امتحانات بگیری و از مشاوره ی پشتیبان های آن ها استفاده کنی. یادت باشد هدف بزرگی است و راه دشواری در پیش داری و باید فداکارانه درس بخوانی.
سوال شماره 10 : انتخاب و تصمیم گیری سلام وقتتون بخیر آقای موحد نژاد!
امیدوارم خوب و سلامت باشید
لطفا پیامم رو منتشر نکنید!...................................................................................................................
جواب : من همان مهندسی عمران دانشگاه الزهرا (س) را توصیه می کنم. رشته ی عمران برای مهاجرت به کشورهایی مانند آمریکا و کانادا کاملاً مناسب است. فکر می کنم با توجه به قدرت دانشگاه الزهرا (س) اگر جدی باشی در ایت رشته چه در ایران و چه در خارج از ایران شرایط خوبی داشته باشی. فقط یادت باشد باید با علاقه بخوانی.
سوال شماره 11 : سلام وقتتون بخیر
در یکی از پیام هاتون دیدم که فرمودید باید تا اسفند درس ها تموم بشه و تا کنکور ۵بار مرور انجام بشه لطف میکنید درباره اینکه این مرور ها به چه صورت باید انجام بشه توضیح بدید ؟
و اینکه در طول سال هر مبحثی که مطالعه میشه در چه بازه هایی باید مرور شوند ؟ همگام با برنامه مروری آزمون ها یا به صورت جداگانه هم باید برنامه مروری داشته باشیم؟
جواب : اگر فارغ التحصیل هستید حتماً لازم است تمامی دروس را تا 15 اسفندماه به پایان برسانید. در این حالت بدیهی است که باید از گروه های آزمون گیرنده ای مانند قلم چی و گزینه ی 2 جلوتر حرکت کنید. بعد از آن در 45 روز اول یک بار همه ی دروس را دوره کنید سپش در یک ماه دوره ی سوم و بعد در 20 روز دوره ی چهارم و در دو هفته ی بعد دوره ی پنجم و در یک هفته ی پایانی دوره ی ششم را پایه گذاری کنید.
سوال شماره 12 : سلام وقتتون بخیر
بنده فارغ‌التحصیل هستم و کلاس آنلاین ثبت نام کردم که شروع کلاس ها از اواسط مهر خواهدبود و اتمام اوایل اردیبهشت دراین صورت برنامه مرور ی که فرمودید بعد اسفندماه تا کنکور ۵بار باید انجام شود برای من چطور خواهدبود ؟(پایه خوبی ندارم و باید همگام کلاس ها پیش برم)
و به نظرتون بهتره چه زمانی ثبت نام آزمون انجام بدم ؟
جواب : از همان ابتدا در آزمون ها شزکت کنید. اصولاً آزمون های قلم چی و گزینه ی 2 بر اساس حرکت کلاس های مدارس و کلاس های کنکور طراحی می شود. فقط یادت باشد باید در آزمون ها بتوانید نتایج خیلی خوبی بگیرید. (حداقل بعد از سه تا چهار آزمون).
سوال شماره 13 : سلام وقت بخیر
لطف کنید منتشر نکنید................................................................................................................................
جواب : اصلاً نگران پایین بودن معدل خودتان نباشد در کنکور 1401 هم معدل فقط با تاثیر مثبت خواهد بود. در ضمن اگر نتیجه ی داوطلبی فوق العاده خوب شود، اما معدل او پایین باشد، سازمان سنجش قبل از اعلام نتایج او را صدا می کند و موضوع را بررسی می کند که یک وقت تقلب نکرده باشد که آن هم برای کسی که درس ها را خوانده اصلاً و هرگز جای نگرانی ندارد.
سوال شماره 14 : سلام خسته نباشید
به نظرتون با توجه به تاثیر مثبت ۴۰۱ نیازی به ترمیم نمره هست ؟ حتی درس هایی که در کنکور نیست مثل بهداشت و ..؟
دراینصورت کی و کجا باید ثبت نام انجام داد؟
چه ماهی باید امتحان شرکت کرد؟و کی نتیجه ها میاد؟
ثبت نام کنکور که بهمن ماه هست باید نمرات قدیمی رو وارد کرد و بعد کنکور نمرات ترمیم شده؟
دریکی از پیام هاتون که درباره ازمون مجدد کنکور برای افرادی که سنجش بهشون شک کرده دیدم فرمودید بعد از بررسی مجدد وضعیت داوطلبی که تقلب نکرده معلوم میشه که خودش درس خونده خواستم بدونم اگر همچین مشکلی پیش بیاد قابل اثبات هست؟؟و نهایتا اگر باعث ازمون مجدد بشه اون فرد نمیتونه مهر دانشگاه بره؟؟
و صرفا تفاوت رتبه و سوابق گذشته با رتبه جدید باعث همچین چیزی میشه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی تون
جواب : اصلاً نیازی به شرکت در آزمون ترمیم معدل نیست. بقیه ی سوال را هم در سوال شماره 13 پاسخ دادم.
سوال شماره 15 : سلام وقتتون بخیر امکان اینکه دانشجوی پزشکی بعد از عمومی بورسیه کامل برای تخصص بشه هست ؟ و میتونه در کشور مقصد همزمان به عنوان پزشک عمومی مشغول به کار شود و برای تخصص بخونه؟؟یا باید دوره خاصی رو بگذرونه؟
جواب : خیر، برای دوره های تخصصی رشته ی پزشکی بورسیه نداریم. در ضمن همزمان با تحصیل در دوره های تخصصی فقط می توان کار دانشجویی داشت و امکان طبابت مستقل از بیمارستان های دانشگاه وجود ندارد. پس شما فقط با پرداخت شهریه می توانید در دوره های تخصصی خارج از کشور مشغول به تحصیل شوید.
سوال شماره 16 : سلام آقای موحد نژاد خسته نباشید.لطفا پیام من رو منتشر نکنید.................................................................
جواب : الف- رشته ی روان شناسی حتی در دانشگاه آزاد رشته ی خوبی است. اصولاً شما باید در این رشته حداقل تا دوره ی فوق لیسانس ادامه ی تحصیل دهید تا بتوانید شرایط خوبی داشته باشید. بنابراین اگر دانشجوی خوبی باشید فرقی نمی کند در کدام دانشگاه درس خوانده اید و ان شاء الله مدارج عالی تر را در دانشگاه های بهتری طی می کنید و آینده ی خوبی خواهید داشت.
ب- برای داروسازی روزانه ی تهران باید حداقل 10 ساعت در روز از الان بخوانید و از حدود آذرماه آن را به حدود 12 ساعت در روز برسانید و با شور و عشق درس بخوانید. برای دروس عمومی 30 درصد از وقت و برای اختصاصی ها 70 درصد زمان بگذارید. تراز قلم چی برای داروسازی تهران باید به حدود 6700 برسد.
ج- کنار تست هایی که برایتان نکات مهمی دارد در همان کتاب تست ضربدر بزنید و نیازی به نوشتن آن ها نیست.
سوال شماره 17 : آقای موحد من یک سوال دیگه داشتم . درسته که میگن اگه دانشگاه آزاد قبول شده باشیم و امسال نریم میتونیم سال بعد بریم ولی با شهریه اون سال حساب میکنن؟؟؟
جواب : در بعضی از شعب دانشگاه آزاد در صورت مراجعه ی داوطلب در زمان مقرر ثبت نام و پرداخت شهریه ی ثابت می توانید رشته را برای سال بعد رزرو کنید. اما اگر برای ثبت نام مراجعه نکنید، به احتمال زیاد سال بعد به صرف قبولی شما در سال قبل شما را نخواهند پذیرفت. اگر چه گاهی دیده شده که بعضی ها را پذیرفته اند! پس حتماً برای ثبت نام مراجعه کنید تا مشکلی پیش نیاید.

موحد نژاد