پیام شماره 8 (دوشنبه 2 خرداد ماه 1401)
به نام خداوند بخشنده و مهربان
پیام شماره 8 (دوشنبه 2 خرداد ماه 1401)
1- آزمون جامع شماره 2 سنجش نیز برگزار گردید. ضریب تبدیل رتبه ی این آزمون به رتبه ی واقعی فرد در جمعیت یک و 45 صدم 1/45 است. پس اگر رتبه ی در سهمیه خود را در این عدد ضرب کنید به رتبه ی حدودی خود در جمعیت شرکت کننده در کنکور تا روز 30 اردیبهشت ماه (ونه کنکور سراسری) دست خواهید یافت.
2- رتبه های شما همچنان به شدت قابل تغییر است.
3- برخی از شما بچه ها با این که خیلی بیشتر دروس را خوانده بودید و خیلی بیشتر هم آن ها را یاد گرفته بودید، اما ملاحظه می کنید، نتیجه ی شما در آزمون بدتر شده است. دلیل اصلی آن این است که هر چه سواد شما در آزمون بیشتر شود، لازم است سرعت پاسخگویی شما به تست ها نیز افزایش یابد. وقتی شما سواد خود را بالاتر می برید اما سرعت شما افزایش نمی یابد، در جلسه دچار دستپاچگی شده و نتیجه به جای آن که پیشرفت کند دچار نزول خواهد شد. پس اگر معتقدید بیشتر بلد بودید و کمتر نتیجه گرفتید روی سرعت های تست زنی خود تمرین کرده و از این به بعد هرگز به هیچ تستی (چه تمرینی و چه آزمونی) بدون زمان پاسخ ندهید.
4- منتظر سوالات شما هستم.
5- پیام شماره 9 ان شاء الله روز جمعه 6 خرداد ماه 1401 بعد از ساعت 9 صبح منتشر خواهد شد.
6- برای شما بهترین ها را آرزو دارم.
پاسخ به سوالات
سوال شماره 1 : سلام آزمون های ۳ روز یک بار تا چه زمانی قبل از کنکور باید از خودمون بگیریم و یک هفته مانده به کنکور آزمون بگیرم یا نیازی به ازمون نیست؟
جواب : تا سه روز مانده به کنکور آزمون های سه روز یکبار را ادامه دهید.
سوال شماره 2 : سلام آقای موحد نژاد وقتتون بخیر باشه ....
من رشته ریاضی هستم .... برای کسب رتبه ای حدود ۸۰۰۰ چه درصد هایی رو تغریبا باید کسب کنم؟؟
جواب : به طور متوسط حدود 40 درصد در عمومی(یعنی فرض کنید همه ی عمومی ها را 40 درصد بزنید) و 15 درصد در اختصاصی (یعنی فرض کنید هر سه درس اختصاصی را 15 درصد بزنید)
سوال شماره 3 : جناب موحد نژاد وقتتون بخیر.
چند سوال از خدمتتون داشتم:
الف- رتبه ای که کارنامه های سنجش میدن به نظر عجیب میان و اگر همون درصدهایی که در ازمون گرفتیم رو به نرم افزار تخمین رتبه گزینه ۲ بدیم نتایجشون خیلی با هم متفاوته
من خیلی راجع به این مسئله گیج شدم و واقعا سطح خودم رو در کشور نمیدونم
ب- درصدهای این ازمون سنجش من در دروس اختصاصی علی رغم تلاش بیشترم در این دروس افت ۱۰ تا ۲۰ درصدی نسبت به ازمون قبل داشته ( با اینکه چند سوال غلط هم وجود داشته) ولی این مسئله واقعا داره منو میترسونه چون هدفم داروسازی تهران هست، با درصدای ۳۰ و ۴۰ اختصاصی حداقل سازمان سنجش که خیلی آدمو میترسونه
اگه میشه بگید که ما به کدوم ستون از کارنامه سنجش توجه کنیم و درصدای اختصاصیم آیا میشه که تو این یک ماه بالا بیاد؟
ج- من و بقیه بچه های کلاسمون با پیشنهاد خانم جوادی به مدت یک هفته( بجز دو روزی که برای الودگی هوا تعطیل شد) برای اردوی مطالعاتی به مدرسه رفتیم و درس خوندیم
انصافا حال هممون بهتر بود و بازدهی ش برامون هم خیلی بیشتر بود.
اما حالا که نتیجه سنجشم نسبت به هفته قبلش بدتر شده مادرم معتقده توی خونه درس بخونم بهتره ولی من توی مدرسه بهتر و با حال بهتری درس میخوندم
خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم
د- سوال دیگه م این هستش که ایا در کنکور سوالات غلط یا سوالاتی که جوابشون رو به غلط دادن حذف میشه یا نه؟
چون توی سنجش سوالات غلط خیلی بودن و درصدا درصدای واقعی نمیشدن و فرقشون زیاد بود
ه- من عمومیم خداروشکر در سطح خوبیه و حدود ۷۰ تا ۹۰ رو میتونم توشون بدست بیارم( شایدم در عربی و زبان ۱۰۰)
ولی مادرم به شدت معتقده که عمومی خوب داشتن هنر نیست و کمکت نمیکنه اگه اختصاصیات کم باشن و این انگیزه م رو خیلی کم میکنه
میتونم روی عمومیم حساب باز کنم؟
آخر سر هم ممنونم بابت سخنان روحیه بخش و بسیار مفیدتون.
جواب : الف – رتبه هایی که سنجش پیش بینی می کند متاسفانه بکلی غلط است. نرم افزار تخمین رتبه ی گزینه 2 نیز اختلالاتی دارد. درصد های خود را به نرم افزار تخمین رتبه ی قلم چی بدهید ، خوشبختانه نتایج آن قابل اتکا است.
ب- افت درصد های اختصاصی شما دو دلیل داشته است. اول اینکه آزمون قدری سخت تر بوده است و دوم این که اگر در آزمون دوم سنجش بیشتر از آزمون اول مطالب را بلد بوده باشید، اما سرعت شما در تست زنی افزایش نیافته باشد- همانطور که قبلاً هم به همه ی شما گفته بودم - نتیجه ی شما به دلیل این که دلتان می خواهد، تعداد بیشتری سوال پاسخ دهید اما سرعت کافی ندارید، به دلیل دستپاچگی در جلسه ی آزمون نزول می کند.
ج- در همان جایی درس بخوانید که حس شما بهتر است. در ضمن همانطور که گفتم افت نتیجه ی شما ناشی از بی سوادی نیست. ناشی از کافی نبودن سرعت در برابر اطلاعات بیشتر شماست.
د- در کنکور سوالات غلط حذف می شود.
ه- صد درصد می توانید روی عمومی های خوبتان حساب باز کنید. البته یادتان باشد برای قبولی در رشته ی داروسازی در شهر تهران و مثلاً در دانشگاه آزاد اگر متوسط عمومی های شما 80 باشد، متوسط اختصاصی ها نیز باید حدود 45 باشد. پس تلاش کنید اختصاصی ها از این مرز عبور کنند.
سوال شماره 4 : سلام وقتتون بخیر لطفاً پیامم رو منتشر نکنید ممنونم
من ی سوالی دارم که شاید خیلی مرتبط نباشه گرچه ممکنه باشه ولی ممنون میشم جواب بدید چون میدونم شما اطلاعات درستی دارید
میخواستم بدونم داشتن باور و قانون جذب چقدر واقعیت داره ؟چون یسری میگن اینا روانشناسی زرده و هیچ پایه علمی نداره و بعضیا میگن اینا دروغی هست که فقط باعث میشه ادم به جای تلاش، الکی امید واهی داشته باشه اما یسری هم با قاطعیت ،دلیل موفقیتشون رو همین میدونن
من میخوام بدونم اینکه میگن ،برای رسیدن به خواسته ،باید باور داشته باشیم ، چقدر واقعیت داره ؟واقعا قدرت باور باعث میشه که ما آدما قدرت رسیدن به هر خواسته ای رو پیدا کنیم؟
اگر واقعیت داره ،چجوری میتونیم از قدرت باور و قانون جذب در رسیدن به خواسته استفاده کنیم ؟آیا انسان با به کار گرفتن قدرت خودش میتونه کارهای شگفت انگیز بکنه؟این ،چجوری ممکن میشه و باید چیکار کرد؟
یا همه ی این حرفا ،پوچ و دروغی هست که برای منفعت زده شده؟
جواب : اصولاً باورهای فردی و یا همان اعتماد به نفس افراد در به انجام رساندن هر کاری می تواند نقش مهمی در به سرانجام رساندن آن کارها داشته باشد. این که باور ما نسبت به رویدادهای پیرامونی می تواند در این رویدادها تاثیر گذار باشد نیز تا حدود زیادی درست است.
من اگر احساس کنم نمی توانم در کنکور نتیجه بگیرم، این احساس باعث سرکوبی توانایی های ما در زمان مطالعه شده و کار را برای سیده به نتیجه دشوار می کند. اما اگر احساس کنم توانایی رسیدن به نتیجه را دارم، این حس خوب بر توانایی مغزی ما برای یادگیری اثر خواهد داشت.
حتی من اگر احساس کنم زشت هستم، این احساس می تواند روی فرد مقابل نیز تاثیر گذار باشد! و اگر احساس کنم زیبا هستم و در واقع چهره ی خود را پذیرفته باشم باز هم روی فرد مقابل تاثیر گذار خواهم بود.
اما این که فردی بگوید من دانشمند بزرگی خواهم شد، اگرچه انگیزه ای قوی را در او پدیدار می کند اما اگر در مسیر رسیدن به آن تلاش نکند خبری از دانشمند شدن نخواهد بود. یا اگر کسی بگوید در کنکور قبول خواهم شد و خبری از تلاش در این راستا نباشد، خبری از قبول شدن در کنکور نیز نخواهد بود. انگیزه چیز خوبی است اما به شرط آن که به فعلیت برسد.
انتقال حس خود به دیگران نیازمند انجام کار نیست (مثل زشتی و زیبایی). اما انتقال فعل به واقعیت نیازمند انجام کار است (مثل قبولی در کنکور)
سوال شماره 5 : سلام خسته نباشید اقای موحد نژاد من عمومی هام خیلی درصدش پایینه یعنی 20 درصده وقت کم میارم توی زمان خودش نمیتونم تموم کنم اگر سرعتمم ببرم بالا غلط اشتباه میزنم مخصوصا در ادبیات و دینی بنظرتون در اینوقت باقی مانده چیکار میتونم بکنم ؟ میشه کاری کرد؟
جواب : بله حتماً می شود درستش کرد. لازم است تمام تست هایی را که در این دو درس می زنید (چه تست های تمرینی و چه تست های آزمونی) را در زمان به ازای هر تست 40 ثانیه جواب دهید و این کار را بسیار تمرین کنید. مغزتان را تمرین دهید که سریع بخواند و سریع تصمیم بگیرد.
انعطاف مغز در یادگیری این امور بسیار زیاد است و لطفاً از این به بعد هرگز تست ها یکی یکی جواب ندهید و حتماً تست ها به صورت 10 تایی و یا بیشتر پاسخ داده شوند و برای پاسخگویی به آن ها زمان تعیین کنید.
موحد نژاد