پیام شماره 38 (جمعه 9 مهرماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 38 (پیام آخر) (جمعه 9 مهرماه 1400)


1- سلام بچه ها، امیدوارم حال شما خوب باشد.
2- کنکور 1400 و اعلام نتایج آن نیز با تمام فراز و نشیب های آن به پایان رسید.
3- کار من هم در این سایت نیز تا عید سال 1401 به پایان می رسد. امیدوارم در طی این شش ماه توانسته باشم اندکی از مشکلات شما را برطرف کرده باشم.
4- مطالب تماماً در سایت باقی می ماند فقط من دیگر در سایت پیامی برای شما نمی گذارم. پس یعنی بخش پاسخ به سوالات اگر چه سوالات شما را دریافت خواهد کرد اما پاسخی از طرف من به آن ها داده نخواهد شد.
5- در همین جا از شما خداحافظ می کنم و ان شاء الله پیام شماره 1 جدید روز شنبه 6 فروردین ماه 1401 منتشر خواهد شد.
6- برای همگی شما آرزوی سلامتی، موفقیت و شادکامی را دارم.


پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : سلام آقای موحد نژاد خسته نباشید. لطفا پیام من رو منتشر نکنید................................................................
جواب : الف- رشته ی روان شناسی رشته ی خیلی خوبی است و خیلی هم فرق نمی کند درکدام دانشگاه درس بخوانید. آنچه مهم است خوب خواندن درس ها و آماده شدن برای ادامه ی تحصیل است. چون برای فعالیت جدی در این رشته باید حداقل فوق لیسانس داشته باشید.
ب- لازم نیست پاسخ ها را بنویسی. کنار تست هایی که نکات مهمی دارند یک ضربدر بزرگ بگذارید و هر زمان خواستید آن ها را در کنار خود تست مرور کنید.
پ- در هر روز خواندن 2 درس عمومی و سه درس اختصاصی را توصیه می کنم. 30 درصد از کل وقت برای عمومی ها و 70 درصد برای دروس اختصاصی
ت- احتمالاً سرعت مطالعه ی شما خوب است. اگر اینچنین باشد، الان 8 ساعت مطالعه در روز کافی است ولی به تدریج از حدود آذر ماه آن را به 10 ساعت برسانید.
ث- لازم در قلم چی ترازهای شما تا حدود اسفند ماه به 6400 برسد. برای داروسازی متوسط عمومی ها باید حدود 65 درصد و اختصاصی ها حدود 50 درصد باشد.
سوال شماره 2 : سلام خدا قوت به شما. برای اپلای کردن و بورسیه تحصیلی از طریق دانشگاه های دولتی چجوری میشه مهاجرت کرد؟ راحته؟
جواب : برای بورسیه در دوره ی فوق لیسانس باید اولاً دانشگاه محل تحصیل جزو دانشگاه های برتر کشور باشد و ثانیاً معدل شما بالاتر از 17 باشد و ثالثاً با ارایه ی طرح هایی استادی را در دانشگاه مورد نظر در خارج کشور مجاب کنید که برای تحقیقات به شما نیاز دارد.
اما برای فوق لیسانس به دکترا فقط لازم است معدل شما بالای 17 باشد و پایان نامه ی فوق لیسانس قوی داشته باشید. حالا اگر دانشگاه شما قوی هم نبود ایرادی ندارد.
برای مهاجرت هم که اصلاً نیازی به ادامه ی تحصیل نیست. بلکه باید بر اساس قوانین اداره ی مهاجرت کشورها عمل کنید و با طی مراحل آن پذیرفته شوید.
سوال شماره 3 : آقای موحد نژاد ببخشید تغییر رشته توی دانشگاه ممکنه ؟ اگ ممکنه چجوری
جواب : ممکن است. باید اولاً نمره ی قبولی آن رشته را در کنکور به دست آورده باشید و ثانیاً درخواست تغییر رشته ی شما توسط شورای آموزشی دانشگاه تایید شود. اگر چه سخت است. اما امکان پذیر است.
سوال شماره 4 : سلام استاد من الان انرژی و انگیزه کافی برای مطالعه دارم اما اگه یه وقت وسط سال هوس کردم یک هفته استراحو کنم چجوری باید جلوی خودم رو بگیرم چجوری انگیزم رو تا اخر سال حفظ کنم؟
جواب : اول از همه این که نباید عقب بیافتید. چون عقب ماندن از مطالعه ی دروس باعث ایجاد اضطراب و بی انگیزگی در شما می شود. ثانیاً باید بتوانید در آزمون هایی که در قلم چی یا گزینه ی 2 می دهید نتایج مناسبی بگیرید تا انگیزه ی شما حفظ شود. در هر حال یک هفته درس نخواندن اصولاً هیچ مشکلی ندارد به شرط آن که برای این استراحت خودتان تصمیم گرفته باشید نه این که از سر بی انگیزگی خودش رخ داده باشد.
سوال شماره 5 : سلام آقای موحد نژاد وقتتون بخیر
ببخشید استاد یه چیزی خیلی ذهن منو درگیر کرده ،من امسال پشت کنکوری هستم و منابع کنکور 1400رو دارم اما برای سه درس شیمی و زیست و فیزیک که زیاد تغییر داشته خود کتاب درسی چاپ جدید برای کنکور 1401خریدم
حالا که دارم میخونم و میبینم که یسری مطالب حذف شده ،نمیدونم مطالبی رو که حذف شده رو بخونم یا نه چون بعضیا میگن ممکنه حتی از حذفیات سوال طرح بشه اما بعضیا میگن که فقط منابع 1401رو بخونید و نیازی به خوندن مطالب حذف شده نیست
جواب : نه اصلاً نیازی به خواندن مطالب حذف شده نیست. خیالت راحت باشد.
سوال شماره 6 : سلام لطفا پیام منو منتشر نکنین
من برق دانشگاه الزهرا روزانه قبول شدم، راستش از مهاجرت ویه سری موقعیتها و...ناامید شدم و علاوه بر اون اصلا حال خوبی ندارم،فهمیدم سازمان سنجش یه گزینه برای رفع محرومیت از پذیرش دوره روزانه برای سال بعد داره، همش دارم فکرمیکنم درخواست بدم یا نه، میشه بگین اگه با درخواستم موافقت شد حتما باید از دانشگاه انصراف بدم یا نه؟
یا به اولویت بعدیم منتقل میشه یا نه؟
و در آخر اینکه پیشنهادی دارین به من بدین شما بودین چی کارمیکردین وقتی میدیدن کل آرزوهاتون داره جلو چشمتون خشک میشه؟
جواب : از نظر من همه ی آرزوهای شما پابرجاست. دختر خوب، دانشگاه الزهرا(س) اصلاً دانشگاه ضعیفی نیست. به لینک زیر مراجعه کنید.
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/alzahra-university
در اینجا می بینید که دانشگاه الزهرا (س) جزو 1200 دانشگاه برتر دنیاست. این یعنی یک دانشگاه معتبر در سطح جهانی است. بنابراین خوب درس هایت را بخوان و سعی کن معدل شما خوب باشد و بعد از گرفتن فوق لیسانس به راحتی برای کشورهایی مثل آمریکا و کانادا اپلای کن و ببین که که چقدر راحت قبولت می کنند. همین یک ماه پیش یکی از شاگردان سابق من که لیسانس خودش را از دانشگاه غیر انتفاعی صدرا تهران گرفته بود بعد از گرفتن فوق لیسانس از دانشگاه علم و صنعت برای ادامه ی تحصیل (آن هم در این شرایط) از آمریکا اپلای گرفت و رفت.
سوال شماره 7 : سلام آقای موحد نژاد عزیز ، من هنوز که هنوزه بعد از یکسال به سایتتون سر میزنم ومشتاقانه پیام هاتون رو میخونم . راهنمایی های شما در سال کنکورم خیلی به من کمک کرد و سعی میکنم هنوز هم در زندگی روزمره و دروس دانشگاهم ، از حرف هاتون استفاده کنم .قدردان زحماتتون هستم .
امیدوارم که حالتون خوب باشه و با نتایج خوب شاگردان ، خستگی سال 1400 از تنتون بیرون رفته باشه .این سوال رو برای یکی از آشنایان می پرسم .بهترین منابع تستی برای کنکور رشته انسانی چه کتاب هایی هستن؟ممنون میشم معرفی کنید .باز هم از همه زحماتتون سپاس گزارم ؛ مشتاق دیدارتون هستم .
جواب : من هم مشتاق دیدار همه ی شما هستم دختر خوب.
برای ادبیات : ادبیات موضوعی گاج میکروطلایی / برای عربی خیلی سبز گروه انسانی/ برای دینی سفیر خرد/ برای زبان خیلی سبز کیاسالار/
برای ریاضی و آمار مهر و ماه/ برای اقتصاد خیلی سبز/ برای علوم و فنون ادبی خیلی سبز/ برای تاریخ و جغرافیا مشاوران آموزش/ برای جامعه شناسی میکروگاج/ بریا فلسفه منطق خیلی سبز و برای روان شناسی مشاوران آموزش
سوال شماره 8 : سلام لطفا پیامم رو منتشر نکنید....................................................................................................
جواب : زیست فناوری دقیقاً همان بیوتکنولوژی است (ترجمه ی فارسی آن است) بله می توانید در دورهی فوق لیسانس در دانشگاه تهران تحصیل کنید، باید خوب درس بخوانید تا قبول شوید ان شاء الله.
سوال شماره 9 : سلام اگر امکان داره پیامم رو منتشر نکنید.................................................................................................
جواب : لازم است با یک برنامه ریزی دقیق داشته باشی و حداقل 10 ساعت در روز مطالعه داشته باشی. لازم است اگر مشاور نداری در آزمون های یک گروه آموزشی مثل قلم چی شرکت کنی و با نهایت قدرت سعی کنی ترازهای خوبی را در این امتحانات بگیری و از مشاوره ی پشتیبان های آن ها استفاده کنی. یادت باشد هدف بزرگی است و راه دشواری در پیش داری و باید فداکارانه درس بخوانی.
سوال شماره 10 : انتخاب و تصمیم گیری سلام وقتتون بخیر آقای موحد نژاد!
امیدوارم خوب و سلامت باشید
لطفا پیامم رو منتشر نکنید!...................................................................................................................
جواب : من همان مهندسی عمران دانشگاه الزهرا (س) را توصیه می کنم. رشته ی عمران برای مهاجرت به کشورهایی مانند آمریکا و کانادا کاملاً مناسب است. فکر می کنم با توجه به قدرت دانشگاه الزهرا (س) اگر جدی باشی در ایت رشته چه در ایران و چه در خارج از ایران شرایط خوبی داشته باشی. فقط یادت باشد باید با علاقه بخوانی.
سوال شماره 11 : سلام وقتتون بخیر
در یکی از پیام هاتون دیدم که فرمودید باید تا اسفند درس ها تموم بشه و تا کنکور ۵بار مرور انجام بشه لطف میکنید درباره اینکه این مرور ها به چه صورت باید انجام بشه توضیح بدید ؟
و اینکه در طول سال هر مبحثی که مطالعه میشه در چه بازه هایی باید مرور شوند ؟ همگام با برنامه مروری آزمون ها یا به صورت جداگانه هم باید برنامه مروری داشته باشیم؟
جواب : اگر فارغ التحصیل هستید حتماً لازم است تمامی دروس را تا 15 اسفندماه به پایان برسانید. در این حالت بدیهی است که باید از گروه های آزمون گیرنده ای مانند قلم چی و گزینه ی 2 جلوتر حرکت کنید. بعد از آن در 45 روز اول یک بار همه ی دروس را دوره کنید سپش در یک ماه دوره ی سوم و بعد در 20 روز دوره ی چهارم و در دو هفته ی بعد دوره ی پنجم و در یک هفته ی پایانی دوره ی ششم را پایه گذاری کنید.
سوال شماره 12 : سلام وقتتون بخیر
بنده فارغ‌التحصیل هستم و کلاس آنلاین ثبت نام کردم که شروع کلاس ها از اواسط مهر خواهدبود و اتمام اوایل اردیبهشت دراین صورت برنامه مرور ی که فرمودید بعد اسفندماه تا کنکور ۵بار باید انجام شود برای من چطور خواهدبود ؟(پایه خوبی ندارم و باید همگام کلاس ها پیش برم)
و به نظرتون بهتره چه زمانی ثبت نام آزمون انجام بدم ؟
جواب : از همان ابتدا در آزمون ها شزکت کنید. اصولاً آزمون های قلم چی و گزینه ی 2 بر اساس حرکت کلاس های مدارس و کلاس های کنکور طراحی می شود. فقط یادت باشد باید در آزمون ها بتوانید نتایج خیلی خوبی بگیرید. (حداقل بعد از سه تا چهار آزمون).
سوال شماره 13 : سلام وقت بخیر
لطف کنید منتشر نکنید................................................................................................................................
جواب : اصلاً نگران پایین بودن معدل خودتان نباشد در کنکور 1401 هم معدل فقط با تاثیر مثبت خواهد بود. در ضمن اگر نتیجه ی داوطلبی فوق العاده خوب شود، اما معدل او پایین باشد، سازمان سنجش قبل از اعلام نتایج او را صدا می کند و موضوع را بررسی می کند که یک وقت تقلب نکرده باشد که آن هم برای کسی که درس ها را خوانده اصلاً و هرگز جای نگرانی ندارد.
سوال شماره 14 : سلام خسته نباشید
به نظرتون با توجه به تاثیر مثبت ۴۰۱ نیازی به ترمیم نمره هست ؟ حتی درس هایی که در کنکور نیست مثل بهداشت و ..؟
دراینصورت کی و کجا باید ثبت نام انجام داد؟
چه ماهی باید امتحان شرکت کرد؟و کی نتیجه ها میاد؟
ثبت نام کنکور که بهمن ماه هست باید نمرات قدیمی رو وارد کرد و بعد کنکور نمرات ترمیم شده؟
دریکی از پیام هاتون که درباره ازمون مجدد کنکور برای افرادی که سنجش بهشون شک کرده دیدم فرمودید بعد از بررسی مجدد وضعیت داوطلبی که تقلب نکرده معلوم میشه که خودش درس خونده خواستم بدونم اگر همچین مشکلی پیش بیاد قابل اثبات هست؟؟و نهایتا اگر باعث ازمون مجدد بشه اون فرد نمیتونه مهر دانشگاه بره؟؟
و صرفا تفاوت رتبه و سوابق گذشته با رتبه جدید باعث همچین چیزی میشه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی تون
جواب : اصلاً نیازی به شرکت در آزمون ترمیم معدل نیست. بقیه ی سوال را هم در سوال شماره 13 پاسخ دادم.
سوال شماره 15 : سلام وقتتون بخیر امکان اینکه دانشجوی پزشکی بعد از عمومی بورسیه کامل برای تخصص بشه هست ؟ و میتونه در کشور مقصد همزمان به عنوان پزشک عمومی مشغول به کار شود و برای تخصص بخونه؟؟یا باید دوره خاصی رو بگذرونه؟
جواب : خیر، برای دوره های تخصصی رشته ی پزشکی بورسیه نداریم. در ضمن همزمان با تحصیل در دوره های تخصصی فقط می توان کار دانشجویی داشت و امکان طبابت مستقل از بیمارستان های دانشگاه وجود ندارد. پس شما فقط با پرداخت شهریه می توانید در دوره های تخصصی خارج از کشور مشغول به تحصیل شوید.
سوال شماره 16 : سلام آقای موحد نژاد خسته نباشید.لطفا پیام من رو منتشر نکنید.................................................................
جواب : الف- رشته ی روان شناسی حتی در دانشگاه آزاد رشته ی خوبی است. اصولاً شما باید در این رشته حداقل تا دوره ی فوق لیسانس ادامه ی تحصیل دهید تا بتوانید شرایط خوبی داشته باشید. بنابراین اگر دانشجوی خوبی باشید فرقی نمی کند در کدام دانشگاه درس خوانده اید و ان شاء الله مدارج عالی تر را در دانشگاه های بهتری طی می کنید و آینده ی خوبی خواهید داشت.
ب- برای داروسازی روزانه ی تهران باید حداقل 10 ساعت در روز از الان بخوانید و از حدود آذرماه آن را به حدود 12 ساعت در روز برسانید و با شور و عشق درس بخوانید. برای دروس عمومی 30 درصد از وقت و برای اختصاصی ها 70 درصد زمان بگذارید. تراز قلم چی برای داروسازی تهران باید به حدود 6700 برسد.
ج- کنار تست هایی که برایتان نکات مهمی دارد در همان کتاب تست ضربدر بزنید و نیازی به نوشتن آن ها نیست.
سوال شماره 17 : آقای موحد من یک سوال دیگه داشتم . درسته که میگن اگه دانشگاه آزاد قبول شده باشیم و امسال نریم میتونیم سال بعد بریم ولی با شهریه اون سال حساب میکنن؟؟؟
جواب : در بعضی از شعب دانشگاه آزاد در صورت مراجعه ی داوطلب در زمان مقرر ثبت نام و پرداخت شهریه ی ثابت می توانید رشته را برای سال بعد رزرو کنید. اما اگر برای ثبت نام مراجعه نکنید، به احتمال زیاد سال بعد به صرف قبولی شما در سال قبل شما را نخواهند پذیرفت. اگر چه گاهی دیده شده که بعضی ها را پذیرفته اند! پس حتماً برای ثبت نام مراجعه کنید تا مشکلی پیش نیاید.

موحد نژاد

 

 

 

 

 

 

 

پیام شماره 37 (سه شنبه 6 مهرماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 37 (سه شنبه 6 مهر ماه 1400)


1- سلام بچه ها بالاخره نتایج آمد، امیدوارم رشته ی مورد علاقه ی خود را قبول شده باشید.
2- در گروه تجربی، اعمال دقیق ظرفیت 5 درصدی را داشتیم که منجر به قبولی بهتر این گروه از بچه ها و کاهش سهمیه ی مناطق شد و به همین دلیل قدری از ظرفیت مناطق 1 و 2 و 3 کاسته شد.
3- سایت من از روز شنبه دهم مهر ماه به حالت غیر فعال در خواهد آمد. یعنی من دیگر به سوالات شما جواب نخواهم داد. اما ان شاء الله از عید 1401 تا مهرماه 1401 مجدداً سایت فعال خواهد بود و پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهم بود.
4- پیام شماره 38 که آخرین پیام من در سال 1400 خواهد بود روز جمعه نهم مهرماه 1400 بعد از ساعت 10 بعدازظهر منتشر خواهد شد.
5- برای ثبت نام در مشاوره ی خصوصی با من در کنکور 1401 نیز تا روز جمعه نهم مهرماه فرصت خواهید داشت تا در سایت ثبت نام نمایید.
6- منتظر سوالات شما هستم.
7- برایتان بهترین ها را آرزو دارم.


پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : اگر دانشگاه علوم پزشکی آزاد رشته های پزشکی یا پیراپزشکی قبول بشیم میتونیم یکسال بعد بریم یا قبولیم باطل میشه؟
جواب : سه رشته ی پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی را معمولاٌ برای سال بعد رزرو نمی کنند. اما رشته های دیگر علوم پزشکی را ممکن است با رایزنی با دانشگاه بتوانید رزرو نمایید. البته در همه ی شعب دانشگاه های آزاد این موضوع را قبول نمی کنند.
سوال شماره 2 : سلام آقای موحدنژاد وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه خداروصدهزار مرتبه شکر حال من که خیلی خوبه .به لطف خدا و با کمک راهنمایی های مفید شما پزشکی قبول شدم و واقعا خستگی سال کنکور که نه بلکه تمام این ۱۲ سال از جسم و روحم به در شد
خواستم این حس خوبم رو باهاتون شریک باشم و تشکر ویژه ای ازتون داشته باشم. خدا به همراهتون.
جواب : مبارک باشه عزیزم. با عزم و اراده ای که داشتی آرزوی اول شما برآورده شد. حالا نوبت فتح آرزوهای بعدی است.
سوال شماره 3 : سلام آقای موحد نژاد.بالاخره جوابا اومد و منم به پزشکی رسیدممم
خواستم بخاطر تمام محبت ها و زحمت های شما ازتون تشکر کنم و بگم که چه زمانی که حضوری تو مدرسه کنارمون بودین و چه سال پشت کنکور که آنلاین پاسخ سوالامو میدادین نقش خیلی پررنگی تو رتبم‌داشتین. واقعا ممنون واسه همه چیز
و اینکه به بچه ها بگم واقعا شدنیه...ولی واسش باید فداکاری کرد...
جواب : مبارک باشه عزیزم. دقیقاً همینطور است که شما می گویید واقعاً شدنی است. حاصل زحمات و فداکاری های خودت را گرفتی. اراده کردی و دو سال برایش زحمت کشیدی و فداکارانه خواندی و به نتیجه رسیدی. آفرین.
سوال شماره 4 : سلام خسته نباشيد
لطفا پيامم رو منتشر نكنين.........................................................................................................................
جواب : درست است که دانشگاه تهران به لحاظ علمی از دانشگاه آزاد واحد تهران علوم پزشکی برتر است، اما واقعاً این خود دانشجو است که با مطالعات و جدیت خود در درس خواندن، سطح علمی اش را تعیین می کند. قبولی در کارشناسی ارشد این رشته تابع تلاش شما در دوران دانشجویی و یادگیری متون مرجع اصلی در این رشته است و نه تابع سطح علمی دانشگاه.
در ضمن دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران واقعاً از سطح علمی خوبی برخوردار است . بالاتر از دانشگاههای دولتی مانند کاشان و قم و اراک و زنجان
برای آزمون لیسانس به پزشکی نیز لازم است با بررسی سرفصل های آزمون، در طول دوره ی دانشجویی ، روی این سرفصل ها نیز کار کنید.
نا جایی که من می دانم استریت شدن مربوط به دو رشته ی پزشکی و دندانپزشکی است و اخیراً برای داروسازی نیز در حال بررسی است.
سوال شماره 5 : انتخاب رشته سلام وقتتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
من از سراسری پرستاری دانشگاه ایران روزانه و از آزاد تغذیه علوم تحقیقات در اومدم
و موندم که کدومشون رو برم به هر دوتا رشته هم به یک اندازه علاقه دارم
میشه لطفا این دوتا رو از جنبه های مختلف مقایسه بکنید
و ممنونم بابت راهنمایی هاتون توی این یک سال
علاقه ی واقعي پزشكيم ولي ديگه بعد دو سال كنكور و مشكلات متعدد خانوادگي ديگه فك نمي كنم توانايي خوندن دوباره كتابا رو داشته باشم.
جواب : فکر می کنم هر دوی این رشته ها را می شناسی. اما آنچه در اینجا اهمیت دارد این است که رشته ی تغذیه امکان کار مستقل دارد. می توانید مطب خودتان را داشته باشید. اما این که مشتری داشته باشید یا نه، به توانایی های علمی و هوش اجتماعی و هیجانی شما (قدرت برقراری ارتباط با افراد) بستگی دارد. در این رشته درآمد شما تابع مطلقی از عملکرد شماست.
در رشته ی پرستاری محل کار شما مشخص است یک حقوق قطعی نسبتاً قابل قبول دریافت می کنید. البته، شیفت های شبانه و سختی های خودش را هم دارد. اما برای کسی که یک شغل آبرومند با درآمد قابل قبول می خواهد و دنبال دردرسر هم نیست، واقعاً رشته ی خوبی است.
حالا خودت انتخاب کن. تغذیه با درآمد نا معلوم ، شاید خیلی بالا و شاید خیلی کم و پرستاری با درآمد متوسط اما بی دردسر و همیشگی؟؟؟
سوال شماره 6 : سلام من شنیدم که باید در هفته بین 60 تا 70 ساعت برای رتبه سه رقمی مطالعه کنم
الف- این زمان رو باید چطور بین دروس تقسیم کنم مثلا چقدر به شیمی و... تخصیص بدم
ب- می شه راجب مطالعه درس شیمی بهم توضیح بدین
ج- من میخوام دینی رو بزارم بعد از عید چون در کنکور امسال70 زدم و به نظر خودم روش تسلط خوبی دارم به نظرتون کار درستیه؟
د- وقتی کتابا رو میخونم احساس می کنم مطالب برام تکراری هستن و واسه همین سریع ازشون رد میشم به نظر شما باید واسه حل این مشکل چی کار کنم؟
جواب : الف- بله اگر فارغ التحصیل باشید به حدود 70 تا 77 ساعت مطالعه در هفته نیاز دارید. سهم دروس : 10 درصد ادبیات ، 6 درصد عربی ، 8 درصد دینی ، 6 درصد زبان ، 4 درصد زمین شناسی ، 14 درصد ریاضی ، 23 درصد زیست شناسی ، 15 درصد فیزیک و 14 درصد شیمی
ب- در درس شیمی تسلط بر تمامی کتاب درسی و تکیه بر مطالعه ی آن اهمیت فراوانی در نتیجه گیری دارد. پس هرگز به مطالعه ی درسنامه ها و جزوه های اساتید اکتفا نکنید. وقتی بسیار دقیق کتاب را بلد شدید، موقع تست زدن است. در ابتدای تست زنی به طور طبیعی مشکلات فراوانی خواهید داشت. اما به تدریج به نوع سوالات آزمون های تستی و نحوه ی پاسخگویی به آن ها آشنا می شوید و توانایی تست زنی را نیز در این درس کسب خواهید کرد.
ج- نه کار درستی نیست. 80 درصدش را فراموش می کنید و به نحو عجیبی خواهید دید که نتیجه ی سال قبل قابل تکرار نخواهد بود. پس به تدریج در کنار سایر دروس و با صرف زمان کم به مرور آن بپردازید.
د- از یک منبع مناسب که تست های آن در سطح کنکور سراسری است تست بزنید. اگر احساس کردید که مطالبی در تست ها موجود است که با وجود آن که در کتاب وجود داشته است، اما شما آن ها را بیاد نیاورده و یا به درستی استنتاج نکرده اید، برایتان معلوم می شود که اولاً همه ی مطالب را فرا نگرفته اید و ثانیاً در کدام بخش های کتاب توجه لازم را برای یادگیری کامل نداشته اید. اصولاً تست زنی برای این انجام می شود که ما هم با سوالات پیچیده تری که از متن کتاب امکان طراحی دارد آشنا شویم و هم گپ های مطالعاتی خود را پیدا کنیم.
سوال شماره 7 : استاد سایتتون که بسته شه فقط گزینه تماس با ما رو بر میدارین یا پیام ها هم پاک میشه؟
جواب : سایت بسته نمی شود فقط غیر فعال می شود. یعنی تمامی محتوای آن باقی می ماند. حتی گزینه ی تماس با ما هم باقی می ماند و شما می توانید سوال خود را بگذارید. اما من به تا عید دیگر به سوالات پاسخ نمی دهم و ان شاء الله از عید 1401 به بعد دوباره سایت فعال خواهد شد و من در خدمت شما تا مهر ماه سال آینده خواهم بود.
سوال شماره 8 : سلام خسته نباشید،میشه درباره رشته مهندسی پلیمر دانشگاه امیر کبیر یه توضیحی بدین،رشته خوبیه؟بازارکارش چطوره؟خیلی ممنونم
جواب : توضیحات رشته ها را که تیرماه در مدرسه برایتان ارایه کردم، اما رشته ی واقعاً خوبی است و دانشگاه امیرکبیر در این رشته قوی ترین دانشگاه کشور است. بازار کار آن هم در کشور نفت خیزی مانند ایران که صنایع پلیمری گسترده دارد نیز خوب است. البته می توانید نیم نگاهی هم به کار خصوصی داشته باشید.
سوال شماره 9 : سلام وقتتون بخیر لطفا پیام من رو منتشر نکنید دوست ندارم این پیام منتشر شه ممنونم.
ممنون که جواب میدید و پیام من رو منتشر نکنید ……………………………………………………….
جواب : دانشگاه خوارزمی همان دانشگاه تربیت معلم سابق است که آوازه ی توانایی اساتید آن خصوصاً در رشته ی ریاضی زبانزد بوده و هست. اگر ریاضی را دوست داری و با دشواری درس های آن مشکل نداری می تواند رشته ی بسیار خوبی باشد و بعداً نیز می توانید در رشته هایی مانند مهندسی صنایع و یا علوم کامپیوتر و البته خود رشته ی ریاضی ادامه ی تحصیل دهید. می توانید در آژمون استخدامی آموزش و پرورش هم شرکت کرده و معلم ریاضی شوید.
اما رشته ی مهندسی کامپیوتر هم اگر آدم با حوصله ای باشید و به برنامه نویسی علاقه داشته باشید می تواند رشته ی جذابی باشد. پس خودتان انتخاب کنید. البته سطح دانشگاه خوارزمی بسیار بالاتر است.
سوال شماره 10 : سلام یه سوال دیگه داشتم اینکه من اگ حالا ک دولتی قبول شدم اگ نرم یا برم آزاد یا اگ برم و پشیمون شم اسفند انصراف بدم میتونم کنکور انسانی بدم؟ حس میکنم باید میرفتم از اول انسانی و رشته های انسانی بیشتر بدردم میخورد دوس دارم یه بار شانسم رو امتحان کنم
و به نظرتون اگ من که ریاضی بودم حالا برم کنکور انسانی بدم در کل به نظرتون شانس موفقیت دارم؟ تو یه سال؟ چون تاحالا انسانی نبودم
مرسی ازتون
جواب : بعد از اتمام درس خود در رشته ی ریاضی و یا کامپیوتر ، می توانید در کنکور فوق لیسانس داوطلب رشته های متنوعی در انسانی شوید. توصیه نمی کنم دوباره کنکور دهید.
سوال شماره 11 : سلام وقتتون بخیر . ببخشید چجوری میشه از طریق کارنامه سبز اقدام کنیم اگ رشته هایی ک تو اون قبول بشییم رو دوست داشته باشیم ک بریم؟
جواب : کارنامه سبز نشان می دهد شما در کدام رشته ها نمره ی قبولی آورده اید. حالا اگر شما رشته ای را قبول شده اید اما پایین تر از رشته ی قبولی خودتان انتخاب کرده اید ولی آن را بیشتر دوست دارید، قانون به شما اجازه می دهد پیگیری کرده و در خواست کنید به رشته ی جدید منتقل شوید. اما مسیری بسیار دشوار دارد و اگر هر دو دانشگاه مبدا و مقصد آن را بپذیرند امکان پذیر خواهد بود و شانس پذیرش دو دانشگاه نیز متاسفانه کم است.
سوال شماره 12 : سلام . آقای موحد نژاد میشه لطفا پیام من رو منتشر نکنید. من از امروز همش دودل‌ شدم نگرانم همش دارم گریه میکنم حس میکنم کلا مسیرم‌ رو اشتباه اومدم و باید میرفتم انسانی میشه به من یه مشاوره خوب معرفی کنید خواهشا خیلی سر در گم هستم برم مشاوره حضوری و باهاشون صحبت کنم ببینم با خودم چند چندم‌ مشاوری باشه ک شخصیت آدم رو خوب بفمهه و چیزی ک صلاحه و راه درست رو بگه بهم
تو رو خدا معرفی کنید خیلی حالم بده ممنونم
جواب : به آقای نیک خو مراجعه کنید. ایشان متخصص مشاوره ی گروه انسانی است.
سوال شماره 13 : سلام ببخشید چقدر احتمال داره از طریق کارنامه سبز بتونیم انتقالی بگیریم؟
جواب : تنها به شرط پذیرش دانشگاه مبدا و مقصد می توانید انتقالی بگیرید. یعنی هم دانشگاهی که الان قبولی شما در آن اعلام شده است و هم دانشگاهی که قصد دارید در رشته ی جدیدی که نمره ی آن را آورده اید در آن پذیرش شوید.
سوال شماره 14 : سلام استاد خسته نباشید
من کنکوری ۹۹ بودم و اتاق عمل آزاد قبول شدم و دو ترم رفتم اما امسال مرخصی گرفتم برای کنکور سال بعد
الف- خواستم بدونم کدوم منابعم و کدوم پایه باید عوض بشه کتاب هاش ؟
ب- سوال بعد این که برای زیست و فیزیک و شیمی چه منابعی بگیرم بهتره ؟ برای کسی که متوسطه ؟
ج- این که برای هر پایه جدا کتاب بگیرم یا کتاب های جامع بگیرم ؟
د- یه سوال دیگه این که برای بالا رفتن سرعت توی تست های محاسباتی شیمی باید چه کار کرد چون برای هر تست مساله ای شیمی کلی زمان می زارم تا به جواب برسم .
خیلی ممنون بابت این که وقت میذارید .
جواب : الف – کتاب های شیمی و فیزیک و زیست شناسی دهم سال 98 را باید بخرید. کتاب های ادبیات دهم و یازدهم سال های 98 و 99 را هم بخرید. در بقیه ی کتاب ها تغییرات چشمگیر و مهمی وجود ندارد.
ب- برای زیست آی کیو گاج ، برای فیزیک و شیمی نشر الگو
ج- این به ناشر بستگی دارد مثلاً آی کیو گاج جامع است اما در نشر الگو هر پایه جداگانه منتشر شده است.
د- باید تمرین سرعت کنید. یعنی بعد از یادگیری مبحث و روان شدن ذهن شما در پاسخگویی به سوالات ، باید مثلاً 20 تا 20 تا تست شیمی برای خودتان بگذارید و زمان 20 دقیقه را برای آن قرار دهید و تمرین کنید که سرعت خود را در پاسخگویی به تست ها افزایش دهید. البته روش های محاسباتی خاصی مانند تقریب زنی هم وجود دارد که در اینجا توضیح آن بسیار دشوار است.
سوال شماره 15 : سلام و خسته نباشید به استاد عزیز
ببخشید یه سوال داشتم من پشت کنکوری هستم البته کنکور اولم سال ۹۹ بود و یک سال دانشگاه رفتم و الان از اول مهر برای کنکور سال آینده شروع کردم
خواستم بپرسم با توجه به این که خودم بدون مشاور میخونن بهتره ازمون ها قلم چی رو کامل ثبت نام کنم یا مثل مدرسه یکی در میون؟ بعد تا عید و ثبت نام کنم و بعد عید سنجش ثبت نام کنم یا کامل قلم چی و تا بعد عید هم ثبت نام کنم کنارش سنجش هم باشه ؟
متشکرم
جواب : بهتر است آزمون های قلم چی را به طور کامل ثبت نام کنید و در آزمون های سنجش بعد از عید هم شرکت نمایید. یادت باشد باید کلیه ی دروس حداکثر تا اسفندماه به پایان برسد. پس باید مقداری جلوتر از آزمون های قلم چی حرکت کنید. یعنی در مهر و آبان و آذر سرفصل های اسفند فروردین و نیمه ی اول اردیبهشت آزمون های قلم چی را هم اضافه بر سازمان بخوانید.
سوال شماره 16 : سلام وقت بخیر. ببخشید میخواستم بدونم برای آموزش ابتدایی کلا و آموزش ادبیات از طریق انسانی رتبه باید چقدر باشه ؟ ولی برای محدوده ی خدمت تهران منطقه های نزدیک منظورمه ینی طرف های رودهن و اینها محل خدمتشون‌ رو نمیخوام فقط نزدیک. ممنونم
جواب : برای آموزش ابتدایی در تهران رتبه باید حدود 2000 باشد. البته امسال گرایش به رشته های انشگاه های فرهنگیان بیش از سال های گذشته بود.
سوال شماره 17 : سلام آقای موحدنژاد خسته نباشید
بالاخره نتایج اومد ویه نفس راحت کشیدیم ?امامن یه سوال داشتم ازشما من حسابداری آزاد علوم تحقیقات وروزانه فنی حرفه ای دختران کرج قبول شدم نمیدونم کدوم برم .آیا چارت درسی حسابداری سراسری وآزاد با فنی حرفه ای فرق داره؟آخه چون اون فنیه دیگه ..مثل رشته برق از هنرستان وریاضی که فک کنم چارت درسیشون باهم فرق داره نمیدونم حسابداریم مثل اون هست یانه ؟
راستی بنظرتون مدرک آزاد معتبر تره یا آموزشکده فنی حرفه ای ؟من میترسم چون اون آموزشکده فنی مدرکش معتبر نباشه یا مثلا کار به راحتی آزاد براش گیر نیاد
مثل همون برق که بچه های مهندسی راحتر جذب میشن اگه اشتباه نکنم
بعد آقای موحد نژاد یه سوال دیگه هم الان اومد تو ذهنم تو دفترچه نزده بود ولی خب فنی حرفه ای واسه حسابداری تا همون کارشناسیه دیگه چون بعضی سایتا خونده بودم بعضی رشته هارو میگفتن تا کاردانی کلا فنی حرفه ای تا کاردانیه ؟آخه تو دفترچه چیزی نزده بود مثل اینکه بگه کاردانی حسابداری ولی الان نگران شدم!
بابت زحماتتون هم ممنونم ⚘همیشه سلامت باشین
جواب : از نظر من تحصیل در حسابداری دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات برای شما مناسب تر است. حسابداری فنی و حرفه ای نیز مانند حسابداری واحد علوم و تحقیقات کارشناسی است و نگران نباشید.


موحد نژاد

 

 

 

 

پیام شماره 36 (چهارشنبه 31 شهریور ماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 36 (چهارشنبه 31 شهریورماه 1400) (با یک روز تاخیر)


1- سلام، امیدوارم سلامت و شادکام باشید.
2- باز هم پیام ما با یک روز تاخیر همراه شد. عذر می خواهم.
3- همگی منتظر نتایج کنکور هستیم. امیدوارم آن چه آرزویش را دارید بدست آورید.
4- پیام شماره 37 ان شاء الله روز سه شنبه 6 مهرماه 1400 بعد از ساعت 10 بعدازظهر منتشر خواهد شد.
5- منتظر سوالات شما هستم.


پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : ***متن پیام رو منتشر نکنید***...................................................
جواب : اگر تغییرات اعلام شده در کنکور 1402 اعمال شود. طبیعتاً بسیاری از موارد آن شامل حال دیپلمه های سال های قبل خصوصاً شما نخواهد شد. اعمال معدل با تاثیر قطعی فقط زمانی امکان پذیر است که افراد از قبل در جریان چنین تاثیری باشند و بر مبنای آن در امتحانات نهایی شرکت کنند. بنابراین از نظر من برای شما هیچ مشکلی پیش نمی آید و همچنان معدل با ارزش مثبت در مورد شما و افراد مشابه اعمال خواهد شد.
هنوز واقعاً برنامه ی کنکور 1402 کارشناسی نشده است و هیچ چیز آن قطعی نیست.
سوال شماره 2 : سلام استاد وقتتون بخیر
استاد شما سر کلاس درباره یادداشت برداری مطالبی که دشوارن و توی یادگیری شون مشکل داریم داخل کلاسوری توضیح داده بودید
میشه لطفاً یه توضیحی دوباره درباره شیوه این یادداشت برداری بدید که دقیقا چطور باشه ؟باید نکته نویسی و خلاصه نویسی کرد؟اخه من توی این شیوه دچار وسواس میشم و کلی وقتمو میگیره در حالی که شما این شیوه رو گفتید که سرعت مطالعه بیشتر بشه
میشه لطفاً یه توضیح کامل درباره این شیوه بدید ممنون میشم
جواب : ما خلاصه نویسی نمی کنیم. ما سخت نویسی انجام می دهیم. یعنی اگر با نکته ی دشواری در مطالعه مواجه شویم که احساس کنیم به احتمال قوی آن را فراموش می کنیم، از آن یادداشت برمی داریم و با خیال راحت از روی آن عبور می کنیم. پس یادداشت های ما اولاً بسیار محدود هستند و ثانیاً با هدف آرام بخشی به داوطلب در جهت مطالعه ی سریعتر و با کیفیت بیشتر انجام می شود.
سوال شماره 3 : سلام و خسته نباشید
میشه با توجه به درصد هام در ارمون سراسری امسال برای
الف)ادبیات۵۲ درصد(معرفی منبع و اینکه چطور و چقدر وقت واسه هر مبحث مثلا قرابت یا لغت و...زمان اختصاص بدم و کلا چطور باید این درس رو پیش ببرم)
ب)عربی ۳۲ درصد (تا به حال برای این درس تستی نزدم لطفا منبع و شیوه مطالعه این درس رو بهم بگین)
پ)زبان ۴۸ درصد(اموزشگاه نرفتم ولی سال گذشته کتاب مبتکران رو خوندم ایا باید دوباره همون کتاب رو بخونم یا اگه نه لطفا منبع دیگری معرفی کنین)
راهنمایی کنید.
جواب : الف – نتیجه ی ادبیات شما در کنکور امسال خیلی خوب بوده است. برای این که نتیجه ی بهتری بگیرید، لازم است اولاً بشدت بر روی متن دروس و لغات مندرج در آن و تمامی قلمروها مسلط باشید و ثانیاً با تمرین بر روی تست ها از منابعی مانند ادبیات موضوعی گاج، هم بر کیفیت پاسخگویی به سوالات بیافزایید و هم سرعت خود را در تست زنی در این درس افزایش دهید.
ب- در درس عربی باید اول روی سه کتاب درسی دهم تا دوازدهم با قدرت تمام و به صورت تشریحی کاملاً مسلط شوید و بعد از آن با تمرین بر روی تست های کتاب هایی مانند خیلی سبز بر قدرت خود در تست زنی در این درس بیافزایید.
پ – در درس زبان نیز اول باید بر روی لغات و عبارات و گرامر کتاب های دهم تا دوازدهم با قدرت تمام مسلط شوید و بعد با تمرین بر روی کتاب زبان کیاسالار در تست زنی در این درس تسلط پیدا کنید.
سوال شماره 4 : سلام وقت بخیر لطفا پیام رو منتشر نکنید ممنونم......................................................................................
جواب : وضعیت کنکور 1402 هنوز دقیقاً کارشناسی نشده است و امکان اجرای آن به شیوه ی اعلام شده خیلی هم زیاد نیست. بنابراین اصلاً به آن فکر نکنید و کارتان را انجام دهید. زمان به سرعت سپری خواهد شد و کنکور 1401 خواهد رسید. پس به جای فکر کردن عمل کنید.
سوال شماره 5 : سلام خسته نباشید لطفا پیام رو منتشر نکنید................................................................................
جواب : کلاس های تاملند برای بچه هایی که در درک شیمی و حل مسایل مشکل دارند خوب است. آقای بابایی هم معلم خوبی هستند. اگر همین یک کلاس را می خواهید ثبت نام کنید حرفی ندارم، اما مواظب باشید که اگر تعداد کلاس ها زیاد شود، شما به جای درس خواندن تبدیل به ماشین جزوه نویسی خواهید شد و این شرایط را برای نتیجه گیری دشوار خواهد کرد.
سوال شماره 6 : سلام استاد رشته تجربی هستم
برای درصد بالای ۸۰ عربی کلاس استاد فلاح شرکت کنم یا استاد هورفر؟
برای ریاضی میخوام با استاد پیش برم برسم به درصد بالای ۷۰ چه استادی مناسب هستن؟
استاد موئینی مناسب هستن؟
برای درصد بالای ۷۰ چه منابعی کار کنم؟
جواب : اساتیدی که نام برده اید همگی خوب هستند. فقط یادتان باشد که شرکت در کلاس این اساتید مساوی نتیجه گرفتن نیست. بلکه پشتکار شما در اجرای برنامه های اساتید و استفاده از منابع تست زنی مناسب نقش مهمی در نتیجه گیری شما خواهند داشت.
برای درس عربی کتاب خیلی سبز و برای ریاضی در ابتدا کتاب مهر و ماه و سپس در سطحی بالاتر کتاب نردبام خیلی سبز را استفاده کنید. یادتان باشد سرعت شما در تست زنی در درس ریاضی اهمیت حیاتی برای نتیجه گیری شما در این رس دارد. معمولاً بچه هایی در ریاضی درصد بالاتر از 70 دارند که سرعت تست زنی آن ها در خانه حدود 50 ثانیه به ازای هر تست است.
سوال شماره 7 : سلام اقای موحد نژاد امیدوارم حالتون عالی باشه یه سوال داشتم ازتون میخواستم نظرتون رو بدونم
راجع به اینکه به نظرتون یه دانش اموز یازدهمی در صورتی که مدرسه نمیره اگر روزی ۹ تا ۱۰ ساعت (بعضی اوقات حتی تا ۱۲ ساعت)بخونه کم نمیاره تا اخر سال ؟اصلا این که میگن از اول نمی خواد خودت رو انقدر اذیت کنی درسته؟ یکم نگران شدم که اخرش کم بیارم!
نظر‌خودم اینه که ربطی نداره و هر کس با دیدن نتیجه اش خستگی تلاشش از تنش میره و کم نمیاره!
جواب : با نظر شما کاملاً موافقم. اگر دانش آموزی زیاد درس بخواند و نتیجه ی مطلوب نگیرد، خیلی زود به قول شما کم می آورد. اما اگر زیاد بخواند و نتایج خیلی خوبی هم بدست آورد، خستگی اش در می رود و بدون هیچ مشکلی به مسیر خود ادامه خواهد داد. در ضمن روش نگارش شما نشان دهنده ی روحیه ی عالی و قدرتمند شماست.
سوال شماره 8 : سلام آقای موحد نژاد خسته نباشید من منتظر تماس شما برای ارشدم هستم چون تماسی دریافت نکردم مجدد پیام گذاشتم خیلی ازتون ممنونم.
جواب : چشم بزودی تماس می گیرم.
سوال شماره 9 : سلام استاد وقتتون بخیر
لطفا پیام من رو منتشر نکنید............................................................................................................................
جواب : اعتراض شما در این موارد معمولاً راه به جایی نمی برد. ما قانونی برای جابجایی دانشجو به خاطر کسب نمره ی یک دانشگاه دیگر نداریم. اما برای تغییر رشته در یک دانشگاه به شرط کسب نمره ی آن رشته قوانینی وجود دارد و باید درخواست بدهید تا رسیدگی شود و معمولاً دوندگی زیادی هم باید برای آن داشته باشید ولی در نهایت قانونی و امکان پذیر است.
سطح علمی داروسازی دانشگاه آزاد تهران اگر از دانشگاه البرز بالاتر نباشد پایین تر نیست و از نظر من فقط هزینه های دانشگاه آزاد است که نمره ی منفی این دانشگاه است.
سوال شماره 10 : سلام آقای موحدنژاد.با آرزوی سلامت و خوشی در این روزها.
آقای موحدنژاد من از بعد از کنکور خیلی بی حوصله شدم.هر کاری‌که بهم محول میشه رو به بدترین شکل ممکن انجاام میدم.حوصله و تمرکز کافی رو برای انجام هیچ کاری صرف نمیکنم در حالکیه قبلا اصلا اینطوری نبودم.
ممکن نبود کار هام رو بد انجام بدم.تمرکز و دقت و انگیزه ی انجام کارهام رو از دست دادم
اینطوری پیش برم توی دانشگاه با بدترین شکل ممکن ،ظاهر میشم. کمکم کنید لطفاً. دوستتون دارم.فعلاً؟؟؟
جواب : بی حوصلگی شما احتمالاً ناشی از اضطراب درونی شما نسبت به نتایج کنکوری است که هنوز اعلام نشده است. به احتمال قوی بعد از اعلام نتایج و خصوصاً اگر نتیجه باب میل شما باشد این بی حوصلگی ها برطرف می شود. اما اگر نتیجه باب میل شما نبود برایم پیام دهید تا ان شاء الله، با توضیحات من با انگیزه ی تمام آن رشته را بخوانید.


موحد نژاد

 

 

 

 

پیام شماره 35 (سه شنبه 23 شهریور ماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 35 (سه شنبه 23 شهریور ماه 1400)


1- سلام، امیدوارم حال همه ی شما خوب باشد.
2- سازمان سنجش اعلام نتایج کنکور را به هفته ی اول مهرماه موکول کرد. بنابراین سایت من هم بجای دوم مهرماه در تاریخ نهم مهرماه به کار خود پایان خواهد داد.
3- برای داوطلبان مشاوره ی خصوصی (گروه C) نیز، ثبت نام تا یک هفته دیرتر،یعنی نهم مهرماه ادامه خواهد داشت.
4- این هفته بیشتر شما خواسته بودید متن پیام شما منتشر نشود که البته اطاعت شد.
5- منتظر سوالات شما هستم.
6- پیام شماره 36 ان شاء الله، روز سه شنبه 30 شهریورماه 1400 بعد از ساعت 10 بعدازظهر منتشر خواهد شد.
7- موفق و سربلند و پیروز باشید.


پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : سلام اقای موحد نژاد خوب هستید
من اگر یادتون باشه برای ارشد ازتون راهنمایی میخواستم شما فرمودین وسطای شهریور پیام بذارم که یک جلسه باهاتون صحبت کنم البته فرموردین که فعلا نمیخواین در حوزه ارشد ورود پیدا کنین اما خوشحال میشم حتی شده تلفنی باهاتون صحبت کنم من سال اخر آموزش ابتدایی دانشگاه نسیبه تهران هستم میخوام ارشدمو از مهر شروع کنم که بتونم بخونم ممنون میشم بهم پاسخ بدین اگر نیاز به شماره تماس بود این شماره من هستش ......................................
منتظر پیامتون هستم پیشاپیش ممنونم ازتون
جواب : چشم ان شاء الله طی چند روز آینده با شما تماس می گیرم.
سوال شماره 2 : ممنون میشم پیامم رو منتشر نکنید!.....................................................
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
جواب : به نظر من در همان رشته ی تجربی بماند و از قدرت خود در ریاضی برای قبولی در رشته های مورد نظرش در گروه تجربی استفاده کند. آدم وقتی رشته ای را دوست دارد باید شجاعانه برای آن بجنگد.
اگر هم تصمیم به تغییر رشته بگیرد باید در آزمون تغییر رشته که در مرداد ماه و ظاهراً دی ماه هر سال برگزار می شود شرکت کند.
سوال شماره 3 : سلام وقت بخیر لطفا پیامم رو منتشر نکنید.....................................................
جواب : داشتن مشاور برای شرکت در کنکور الزامی نیست. اگر خودتان بتوانید مطالعات مستمر داشته و انگیزه های مطالعاتی خودتان را تا آخر حفظ نمایید و ارزش یابی دقیقی از وضعیت خود داشته باشید نیازی به مشاور ندارید. اما این که امسال قوی تر شوید که بعد اگر قبول نشدید دوباره برای سال بعد مشاور بگیرید را توصیه نمی کنم. گرفتن مشاور طبیعتاً هزینه بردار است اما هزینه ی آن در برابر یک سال تحمل فشار مجدد بسیار ناچیز است.
سوال شماره 4 : سلام استاد.................................................................
***متن پیام رو منتشر نکنید***
جواب : با توجه به این که رشته ی شما تجربی است ، توصیه می کنم بعد از اتمام تحصیلات دوره ی لیسانس (سال بعد) خودتان را برای شرکت در کنکور آماده کنید. رقابت در کنکور تجربی بسیار زیاد است و احتمال این که شما با این شرایط بتوانید خودتان را برای قبولی در رشته ای بسیار خوب در کنکور 1401 آماده کنید بسیار کم است.
سوال شماره 5 : سلام اقای موحد نژاد ممنون از پاسخ قبلتون من الان .................(متن سوال را نذارید در سایت( ........
جواب : از این که داروها به شما کمک کرده اند که به صورت مستمر بتوانید درس بخوانید بسیار خوشحالم. برای زیست شناسی پایه از کتاب ماز هم می توانید استفاده کنید و این که فقط از آی کیو (به صورت مکرر) استفاده کنید را توصیه نمی کنم. تا زمانی که سایت باز است در این سایت پاسخگوی شما هستم. اما دختر خوب اگر فقط هر دو هفته یک بار برایم در واتس اپ هم سوال بگذاری جواب شما را می دهم.
سوال شماره 6 : سلام آقای موحد نژاد
من می خوام با توجه به تغییرات زیست و شیمی دهم کتاب های تستم رو هم برزو کنم ،میشه لطفا بهترین منابع برای زیست و شیمی تجربی پایه دهم بگید ممنون.
جواب : برای زیست شناسی آی کیو گاج و برای شیمی نشر الگو مناسب است.
سوال شماره 7 : سلام وقت بخیر. میخواستم بپرسم اگر برای دبیری آموزش پرورش‌ از طریق آزمون استخدامی بخوام برم چجوریه‌ و کی باید اقدام کنم؟
باید اون ۴ سال تحصیلم‌ تموم بشه ؟
جواب : بله حتماً باید لیسانس خود را گرفته باشید و بعد در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت نمایید.
سوال شماره 8 : سلام ببخشید بنظر شما برای کنکور فاگو زیست مفیده ؟
جواب : بله ، بخصوص برای کسانی که اشکالاتی در درک برخی از مباحث زیست شناسی دارند بسیار مفید است.
سوال شماره 9 : سلام استاد وقتتون بخیر اگه ممکنه متن پیام من رو منتشر نکنید.........................................................
جواب : حرف هایی که شنیده اید را اصلاً قبول ندارم. داروسازی رشته ی توانمندی است که می تواند شما را تبدیل به مسئول فنی داروخانه ، داروخانه دار ، داروساز شاغل در کارخانه داروسازی ، کارخانه دار دارویی ، محقق بیوتکنولوژی دارویی ، محقق گیاهان دارویی و .... نماید. پرستیژ اجتماعی شما ، همین بس که در سن 24 سالگی یک خانم دکتر واقعی هستید. در آمد شما تابع توانایی های شخصی و اجتماعی شماست. مثلاً آیا یک داروساز نمی تواند در زمینه ی تولید انواع کرم ها و لوسیون ها و لوازم آرایشی و عطر و ادوکلن حتی در سطح کارگاهی کار کند؟ می تواند، اگر عزم و اراده ی آن را داشته باشد.
سوال شماره 10 : سلام وقت بخیر لطفا پیامم منتشر نشود ........................................................................................
جواب : بله بعد از اتمام دروس و گرفتن لیسانس آموزش ابتدایی می توانید در کنکور فوق لیسانس شرکت کرده و در رشته ی مورد علاقه ی خودتان (مثلاً فلسفه) قبول شوید. اما باید 24 ساعت موظفی تدریسی خود را هم داشته باشید. مگر این که آموزش و پرورش رشته ی شما را تایید کند و شما را مامور به تحصیل نماید و یا این که یکی دو سال را مرخصی بدون حقوق بگیرید و یا این که به نحوی برنامه ی دانشگاه و مدرسه را تنظیم کنید که مشکلی بوجود نیاید. در هر حال می شود و کار خیلی دشواری نخواهد بود.


موحد نژاد

 

 

 

پیام شماره 34 (پنجشنبه 18 شهریور ماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 34 (پنجشنبه 18 شهریورماه 1400) (با 36 ساعت تاخیر)


1- سلام بچه ها، ببخشید دیر شد. معلوم می شود بیخود نیست که از دوم مهر ماه سایت من غیر فعال می شود. چون متاسفانه کم کم فرصتی برای آپدیت سایت و پاسخگویی به سوالات شما نخواهم داشت.
2- بزودی نتایج کنکور می آید. امیدوارم بهترین های خود را قبول شوید.
3- پیام شماره 35 آن شاء الله روز سه شنبه 23 شهریورماه بعد از ساعت 10 بعدازظهر منتشر خواهد شد.
4- منتظر سوالات شما هستم.
5- موفق و پیروز و شادکام باشید.

 

پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : من قبلاً هم درباره دوباره کنکور دادن سوال پرسیدم و گفته بودم می‌خوام یه رقمی بیارم و خیلی ممنون که پاسخ جامع و کامل دادید ،فقط یه سوال دیگه دارم شما گفته بودید فعلا با روزی ده ساعت شروع کنم
من سوالم اینه که این ده ساعت رو تا کی ادامه بدم و از کی ساعت مطالعه م رو بالاتر ببرم و حداکثر تا چند ساعت در روز میتونم بالا ببرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
جواب : از الان تا حدود بهمن ماه 10 ساعت در روز را ادامه دهید و از بهمن ماه مقدار مطالعه را تا 12 ساعت در روز افزایش دهید و حداکثر مقدار مطالعه ی مجاز از نظر من حدود 14 ساعت در روز است که معمولاً در دو ماه پایانی قابل اجراست.
سوال شماره 2 : الف- من سال بعد می‌خوام دوباره کنکور بدم سوال اولم اینه که خیلی نگران این هستم که با تغییرات کتاب درسی چیکار کنم ؟؟باید همزمان که هر درس رو میخونم به کتاب های چاپ جدید نگاه کنم و تغییرات رو اعمال کنم ؟؟ اخه این خیلی زمانگیر هست
ب- سوال دوم آیا باید حتما کتاب های تستم رو هم سال جدید بخرم دوباره ؟یا با همون کتاب های سال پیش کار کنم خوبه؟چون من کتاب تست های خیلی خوب و زیادی از سال پیش دارم و آیا نیازه حتما عوض کنم ؟خودم به این فکر کردم که فقط برای بعد عید و نزدیک کنکور کتاب های جمع بندی چاپ جدید بگیرم ،بنظزتون این فکر خوبه؟
پ- سوال سوم اینه که اگر یک درسی رو مثلاً مشکل دارم از روی کتاب کار بخونم خوبه یا ویدئو آموزشی ببینم ؟
جواب : الف : تغییرات کتاب های درسی فقط شامل شیمی و فیزیک و زیست شناسی دهم و ادبیات های دهم و یازدهم و اندکی عربی که البته در عربی قابل اغماض است می شود. بنابراین با خرید کتاب های شیمی و فیزیک و زیست و ادبیات دهم چاپ 98 و ادبیات یازدهم چاپ 99 مشکل حل می شود.
ب – فقط برای زیست شناسی بهتر است از کتاب های جدید استفاده کنید و اگر نزدیک عید کتاب های خوبی در بازار بودند از آن ها نیز می توانید استفاده کنید.
پ- معمولاٌ اگر از روی کتاب های کمکی خوانده شود کمتر وقت گیر است. اما اگر باز هم مشکل در یادگیری آن مبحث داشتید فیلم ببینید.
سوال شماره 3 : سلام آقای موحدنژاد امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنون میشم این سوالات رو پاسخ بدید و لطفا پیام من رو منتشر نکنید.........................................................................
جواب : تغییر رشته حتی با وجود آن که نمره ی آن را آورده باشید کار دشواری است. البته قانوناً امکان دارد اما پروسه ای طولانی دارد. شما باید در رشته ی قبول شده ی خودتان ثبت نام کنید و بعد در هنگام تحصیل موضوع تغییر رشته را بشدت پیگیری نمایید.
بله در این حالت انتخاب داروسازی عاقلانه است.
سوال شماره 4 : سلام من شاگرد دو سال پیش شما هستم امیدوارم که حالتون خوب باشه . خیلی خوش حال شدم دیدم هنوز سایتتون فعال هست .
راستش من الان ترم دوم شیمی کاربردی هستم دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات . متاسفانه استاد فیزیک این ترم متوجه تقلب بچه های کلاس شد و اکثریت کلاس رو با نمره ۸ انداخت . من الان معدل کلم ۱۷.۵۷ هست . میخواستم بدونم اگر بعدا بخوام برای تحصیل مهاجرت کنم این نمره ۸ چه قدر تاثیر منفی میتونه داشته باشه؟
جواب : با توجه به این که معدل شما خوب است برای مهاجرت مشکلی ایجاد نمی کند.
سوال شماره 5 : سلام اقای موحد نژاد
من سال بعد دوباره می‌خوام کنکور بدم و هدفم داروسازی شهید بهشتی هست
الف- می‌خوام زمین شناسی هم بخونم و حداقل چهل و حداکثر شصت درصد بزنم ،میخواستم بدونم برای کسب این درصد ایا نیازه که همه درس هاش رو بخونم یا فقط روی تعدادی از دروس مسلط بشم کافیه ؟ (در این صورت بنظر شما چند درس رو بخونم و اگر امکانش هست بگید کدوم دروس مهمتره و بهتر بازده داره (
ب - سوال دوم اینکه من خیلی زبانم ضعیفه مخصوصا توی لغات و متن و کلوز
میخواستم بدونم باید چجوری برنامه ریزی کنم بخونم و چیکار کنم که برای کنکور بتونم درصد بالای پنجاه حداقل بزنم ؟
پ- سوال سومم اینه که برای من شب بیدار موندن خیلی راحتتر از صبح زود بلند شدنه ،بنظر شما اشکال داره که شب ها تا دیر وقت بخونم و در عوض صبح ها دیر تر بلند بشم ؟اخه شنیدم که شب بیدار موندن باعث کاهش حافظه و مشکلات دیگه میشه ....
ت- سوال چهارم اینه که برای فراموش نکردن یه درس توی چه بازه های زمانی باید مرور بشه ؟یعنی پاک شدن مطلبی از حافظه توی چه بازه هایی اتفاق میفته؟اخه من می‌خوام برنامه ریزی کنم و دروس رو یه جوری مرور کنم که یادم نره ولی نمی‌دونم هر چند وقت یک بار باید یک چیز رو مرور کرد که فراموش نشه
ببخشید زیاد شد اما ممنون میشم که راهنماییم کنید:)
جواب : الف – برای 40 درصد زدن می توانید 5 فصل را بخوانید، اما برای 60 درصد زدن باید همه ی کتاب زمین شناسی خوانده شود. در ضمن فصل هایی را بخوانید که برای خود شما آسان تر است و من نباید آن فصل ها را برای شما تعیین کنم.
ب- باید بر روی تمامی متون و لغات سه کتاب دهم تا دوازدهم کاملاٌ مسلط باشید. پس کتاب های دهم تا دوازدهم را از ب بسم الله تا آخر با دقت بخوانید و ترجمه کنید و لغات آن را با روس من به صورت چهارتایی در دفاتری که آموزش داده ام یادداشت کنید و سعی کنید روزانه 30 دقیقه زبان را حتماٌ در برنامه ی خودتان داشته باشید.
پ- بله درست شنیده اید. شما می توانید حداکثر تا 2 نیمه شب بیدار بمانید.
ت- فراموش شدن مطالب آنقدر مهم نیست. باید مطالب درسی را به صورت مفهومی بخوانید، در این حالت هم فراموشی دیرتر رخ می دهد و هم بازآوری مطالب در زمان کوتاه امکان پذیر می شود. بنابراین دور اول مطالعه ی دروس برای یک فارغ التحصیل معمولاٌ در 4 ماه انجام می شود. سپس لازم است در حدود 2 ماه دور دوم را شکل دهد و بعد از آن هر سه هفته یکبار همه ی دروس را مجدداً مرور نماید.
سوال شماره 6 : سلام آقای موحد نژاد روزتون بخیر لطفا اصلا پیام منو منتشر نکنید..............................................................
جواب : انگیزه ی شما برای شروع مجدد کسب رتبه ای درخشان باشد تا هم به خودت و هم به اعضای خانواده اثبات کنید که توانایی های شما چقدر زیاد است. غصه ی آدم های دیگر را هم اصلاً نخورید، این آدم ها شما اگر علامه ی دهر هم باشید باز هم چیزی برای ایراد گرفتن از شما پیدا خواهند کرد!
پس زود باش شروع کن و قدرت خودت را به رخ دنیا بکش.
سوال شماره 7 : سلام وقت بخیر ببخشید الف- نظر شما علوم پایه تو دانشگاه دولتی بهتره یا مهندسی توی غیر انتفاعی و آزاد!؟
برای کسی که به دبیری علاقه داره
ب- اینکه شرایط مهاجرت برای رشته های علوم پایه خوبه چجوریه؟
جواب : الف- اگر به دبیری علاقه داشته باشید، علوم پایه در دانشگاه های دولتی بهتر است.
ب- شرایط ادامه ی تحصیل (و نه مهاجرت) برای رشته های علوم پایه اگر در دانشگاهی قوی درس خوانده باشید و معدل شما بالا باشد خیلی خوب است. برای مهاجرت شما اگر حرفه ای را بلد باشید (آرایشگری، خیاطی و ...) و زیر 30 سال سن داشته باشید و زبان کشور مهاجر پذیر را نیز بلد باشید، کافیست.
سوال شماره 8 : سلام ببخشید یه سوال رتبه لازم برای اینکه توی شهید رجایی یا فرهنگیان دبیری ریاضی یکی قبول شه چنده ؟ آخه توی محل خدمت های تهران کلا ظرفیت هاش یکی دونفره‌ هر محله‌ خیلی کم میگیرن
جواب : برای دبیری ریاضی رتبه ی شما باید حدود 3500 باشد.
سوال شماره 9 : سلام وقتتان بخیر اقای موحد نژاد عزیز ومهربان، (لطفا پیامم منتشر نشود ) ..........................................
جواب : کار درستی کرده اید که برای رسیدن به هدف خودتان ، می خواهید یکبار دیگر در کنکور سراسری شرکت نمایید. امیدوارم در کنکور 1401 قبول شوی و نیازی به مشاوره با من نداشته باشی، ولی اگر خدای نکرده قبول نشدی، ان شاء الله من در خدمت شما هستم.
از الان باید با حدود 10 ساعت در روز کارهای درسی خودتان را آغاز کنید و از حدود بهمن ماه آن را به 12 ساعت در هفته برسانید. حداقل مطالعه ی روزانه 10 ساعت و حداکثر آن 14 ساعت در روز است.
سوال شماره 10 : سلام آقای موحد نژاد خسته نباشید. لطفا پیام من رو منتشر نکنید..........................................................
جواب : بله حتماً می توانید امسال قبول شوید. باید از تمام تجربه ی خودتان در دو کنکور گذشته استفاده کنید و بدانید که از الان وقت کافی برای رسیدن به نتیجه را دارید.
ارتودنسی را بگذارید برای سال بعد. بلافاصله بعد از کنکور.
بله برنامه ی خوبی است. بخصوص از آن جایی که با برنامه ی قلم چی پیش می روید. لازم است با قدرت در آزمون های قلم چی شرکت کنید و ترازهای خودتان را تا حداکثر بهمن ماه به بالای 6500 برسانید.
برای درس ادبیات فقط لازم است کتاب های درسی دهم و یازدهم را خریداری کنید و کتاب های کمک درسی ادبیات سال 99 قابل استفاده هستند.
برای فیزیک هم نیازی به خرید کتاب کمک درسی ندارید و همان کتاب های قبلی کافیست.
کتاب آقای بهمن آبادی در درس دینی کافیست. اما اگر برایتان کسل کننده شده است، خرید کتاب گاج هم مفید خواهد بود.

موحد نژاد