پیام شماره 34 (پنجشنبه 18 شهریور ماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 34 (پنجشنبه 18 شهریورماه 1400) (با 36 ساعت تاخیر)


1- سلام بچه ها، ببخشید دیر شد. معلوم می شود بیخود نیست که از دوم مهر ماه سایت من غیر فعال می شود. چون متاسفانه کم کم فرصتی برای آپدیت سایت و پاسخگویی به سوالات شما نخواهم داشت.
2- بزودی نتایج کنکور می آید. امیدوارم بهترین های خود را قبول شوید.
3- پیام شماره 35 آن شاء الله روز سه شنبه 23 شهریورماه بعد از ساعت 10 بعدازظهر منتشر خواهد شد.
4- منتظر سوالات شما هستم.
5- موفق و پیروز و شادکام باشید.

 

پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : من قبلاً هم درباره دوباره کنکور دادن سوال پرسیدم و گفته بودم می‌خوام یه رقمی بیارم و خیلی ممنون که پاسخ جامع و کامل دادید ،فقط یه سوال دیگه دارم شما گفته بودید فعلا با روزی ده ساعت شروع کنم
من سوالم اینه که این ده ساعت رو تا کی ادامه بدم و از کی ساعت مطالعه م رو بالاتر ببرم و حداکثر تا چند ساعت در روز میتونم بالا ببرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
جواب : از الان تا حدود بهمن ماه 10 ساعت در روز را ادامه دهید و از بهمن ماه مقدار مطالعه را تا 12 ساعت در روز افزایش دهید و حداکثر مقدار مطالعه ی مجاز از نظر من حدود 14 ساعت در روز است که معمولاً در دو ماه پایانی قابل اجراست.
سوال شماره 2 : الف- من سال بعد می‌خوام دوباره کنکور بدم سوال اولم اینه که خیلی نگران این هستم که با تغییرات کتاب درسی چیکار کنم ؟؟باید همزمان که هر درس رو میخونم به کتاب های چاپ جدید نگاه کنم و تغییرات رو اعمال کنم ؟؟ اخه این خیلی زمانگیر هست
ب- سوال دوم آیا باید حتما کتاب های تستم رو هم سال جدید بخرم دوباره ؟یا با همون کتاب های سال پیش کار کنم خوبه؟چون من کتاب تست های خیلی خوب و زیادی از سال پیش دارم و آیا نیازه حتما عوض کنم ؟خودم به این فکر کردم که فقط برای بعد عید و نزدیک کنکور کتاب های جمع بندی چاپ جدید بگیرم ،بنظزتون این فکر خوبه؟
پ- سوال سوم اینه که اگر یک درسی رو مثلاً مشکل دارم از روی کتاب کار بخونم خوبه یا ویدئو آموزشی ببینم ؟
جواب : الف : تغییرات کتاب های درسی فقط شامل شیمی و فیزیک و زیست شناسی دهم و ادبیات های دهم و یازدهم و اندکی عربی که البته در عربی قابل اغماض است می شود. بنابراین با خرید کتاب های شیمی و فیزیک و زیست و ادبیات دهم چاپ 98 و ادبیات یازدهم چاپ 99 مشکل حل می شود.
ب – فقط برای زیست شناسی بهتر است از کتاب های جدید استفاده کنید و اگر نزدیک عید کتاب های خوبی در بازار بودند از آن ها نیز می توانید استفاده کنید.
پ- معمولاٌ اگر از روی کتاب های کمکی خوانده شود کمتر وقت گیر است. اما اگر باز هم مشکل در یادگیری آن مبحث داشتید فیلم ببینید.
سوال شماره 3 : سلام آقای موحدنژاد امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنون میشم این سوالات رو پاسخ بدید و لطفا پیام من رو منتشر نکنید.........................................................................
جواب : تغییر رشته حتی با وجود آن که نمره ی آن را آورده باشید کار دشواری است. البته قانوناً امکان دارد اما پروسه ای طولانی دارد. شما باید در رشته ی قبول شده ی خودتان ثبت نام کنید و بعد در هنگام تحصیل موضوع تغییر رشته را بشدت پیگیری نمایید.
بله در این حالت انتخاب داروسازی عاقلانه است.
سوال شماره 4 : سلام من شاگرد دو سال پیش شما هستم امیدوارم که حالتون خوب باشه . خیلی خوش حال شدم دیدم هنوز سایتتون فعال هست .
راستش من الان ترم دوم شیمی کاربردی هستم دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات . متاسفانه استاد فیزیک این ترم متوجه تقلب بچه های کلاس شد و اکثریت کلاس رو با نمره ۸ انداخت . من الان معدل کلم ۱۷.۵۷ هست . میخواستم بدونم اگر بعدا بخوام برای تحصیل مهاجرت کنم این نمره ۸ چه قدر تاثیر منفی میتونه داشته باشه؟
جواب : با توجه به این که معدل شما خوب است برای مهاجرت مشکلی ایجاد نمی کند.
سوال شماره 5 : سلام اقای موحد نژاد
من سال بعد دوباره می‌خوام کنکور بدم و هدفم داروسازی شهید بهشتی هست
الف- می‌خوام زمین شناسی هم بخونم و حداقل چهل و حداکثر شصت درصد بزنم ،میخواستم بدونم برای کسب این درصد ایا نیازه که همه درس هاش رو بخونم یا فقط روی تعدادی از دروس مسلط بشم کافیه ؟ (در این صورت بنظر شما چند درس رو بخونم و اگر امکانش هست بگید کدوم دروس مهمتره و بهتر بازده داره (
ب - سوال دوم اینکه من خیلی زبانم ضعیفه مخصوصا توی لغات و متن و کلوز
میخواستم بدونم باید چجوری برنامه ریزی کنم بخونم و چیکار کنم که برای کنکور بتونم درصد بالای پنجاه حداقل بزنم ؟
پ- سوال سومم اینه که برای من شب بیدار موندن خیلی راحتتر از صبح زود بلند شدنه ،بنظر شما اشکال داره که شب ها تا دیر وقت بخونم و در عوض صبح ها دیر تر بلند بشم ؟اخه شنیدم که شب بیدار موندن باعث کاهش حافظه و مشکلات دیگه میشه ....
ت- سوال چهارم اینه که برای فراموش نکردن یه درس توی چه بازه های زمانی باید مرور بشه ؟یعنی پاک شدن مطلبی از حافظه توی چه بازه هایی اتفاق میفته؟اخه من می‌خوام برنامه ریزی کنم و دروس رو یه جوری مرور کنم که یادم نره ولی نمی‌دونم هر چند وقت یک بار باید یک چیز رو مرور کرد که فراموش نشه
ببخشید زیاد شد اما ممنون میشم که راهنماییم کنید:)
جواب : الف – برای 40 درصد زدن می توانید 5 فصل را بخوانید، اما برای 60 درصد زدن باید همه ی کتاب زمین شناسی خوانده شود. در ضمن فصل هایی را بخوانید که برای خود شما آسان تر است و من نباید آن فصل ها را برای شما تعیین کنم.
ب- باید بر روی تمامی متون و لغات سه کتاب دهم تا دوازدهم کاملاٌ مسلط باشید. پس کتاب های دهم تا دوازدهم را از ب بسم الله تا آخر با دقت بخوانید و ترجمه کنید و لغات آن را با روس من به صورت چهارتایی در دفاتری که آموزش داده ام یادداشت کنید و سعی کنید روزانه 30 دقیقه زبان را حتماٌ در برنامه ی خودتان داشته باشید.
پ- بله درست شنیده اید. شما می توانید حداکثر تا 2 نیمه شب بیدار بمانید.
ت- فراموش شدن مطالب آنقدر مهم نیست. باید مطالب درسی را به صورت مفهومی بخوانید، در این حالت هم فراموشی دیرتر رخ می دهد و هم بازآوری مطالب در زمان کوتاه امکان پذیر می شود. بنابراین دور اول مطالعه ی دروس برای یک فارغ التحصیل معمولاٌ در 4 ماه انجام می شود. سپس لازم است در حدود 2 ماه دور دوم را شکل دهد و بعد از آن هر سه هفته یکبار همه ی دروس را مجدداً مرور نماید.
سوال شماره 6 : سلام آقای موحد نژاد روزتون بخیر لطفا اصلا پیام منو منتشر نکنید..............................................................
جواب : انگیزه ی شما برای شروع مجدد کسب رتبه ای درخشان باشد تا هم به خودت و هم به اعضای خانواده اثبات کنید که توانایی های شما چقدر زیاد است. غصه ی آدم های دیگر را هم اصلاً نخورید، این آدم ها شما اگر علامه ی دهر هم باشید باز هم چیزی برای ایراد گرفتن از شما پیدا خواهند کرد!
پس زود باش شروع کن و قدرت خودت را به رخ دنیا بکش.
سوال شماره 7 : سلام وقت بخیر ببخشید الف- نظر شما علوم پایه تو دانشگاه دولتی بهتره یا مهندسی توی غیر انتفاعی و آزاد!؟
برای کسی که به دبیری علاقه داره
ب- اینکه شرایط مهاجرت برای رشته های علوم پایه خوبه چجوریه؟
جواب : الف- اگر به دبیری علاقه داشته باشید، علوم پایه در دانشگاه های دولتی بهتر است.
ب- شرایط ادامه ی تحصیل (و نه مهاجرت) برای رشته های علوم پایه اگر در دانشگاهی قوی درس خوانده باشید و معدل شما بالا باشد خیلی خوب است. برای مهاجرت شما اگر حرفه ای را بلد باشید (آرایشگری، خیاطی و ...) و زیر 30 سال سن داشته باشید و زبان کشور مهاجر پذیر را نیز بلد باشید، کافیست.
سوال شماره 8 : سلام ببخشید یه سوال رتبه لازم برای اینکه توی شهید رجایی یا فرهنگیان دبیری ریاضی یکی قبول شه چنده ؟ آخه توی محل خدمت های تهران کلا ظرفیت هاش یکی دونفره‌ هر محله‌ خیلی کم میگیرن
جواب : برای دبیری ریاضی رتبه ی شما باید حدود 3500 باشد.
سوال شماره 9 : سلام وقتتان بخیر اقای موحد نژاد عزیز ومهربان، (لطفا پیامم منتشر نشود ) ..........................................
جواب : کار درستی کرده اید که برای رسیدن به هدف خودتان ، می خواهید یکبار دیگر در کنکور سراسری شرکت نمایید. امیدوارم در کنکور 1401 قبول شوی و نیازی به مشاوره با من نداشته باشی، ولی اگر خدای نکرده قبول نشدی، ان شاء الله من در خدمت شما هستم.
از الان باید با حدود 10 ساعت در روز کارهای درسی خودتان را آغاز کنید و از حدود بهمن ماه آن را به 12 ساعت در هفته برسانید. حداقل مطالعه ی روزانه 10 ساعت و حداکثر آن 14 ساعت در روز است.
سوال شماره 10 : سلام آقای موحد نژاد خسته نباشید. لطفا پیام من رو منتشر نکنید..........................................................
جواب : بله حتماً می توانید امسال قبول شوید. باید از تمام تجربه ی خودتان در دو کنکور گذشته استفاده کنید و بدانید که از الان وقت کافی برای رسیدن به نتیجه را دارید.
ارتودنسی را بگذارید برای سال بعد. بلافاصله بعد از کنکور.
بله برنامه ی خوبی است. بخصوص از آن جایی که با برنامه ی قلم چی پیش می روید. لازم است با قدرت در آزمون های قلم چی شرکت کنید و ترازهای خودتان را تا حداکثر بهمن ماه به بالای 6500 برسانید.
برای درس ادبیات فقط لازم است کتاب های درسی دهم و یازدهم را خریداری کنید و کتاب های کمک درسی ادبیات سال 99 قابل استفاده هستند.
برای فیزیک هم نیازی به خرید کتاب کمک درسی ندارید و همان کتاب های قبلی کافیست.
کتاب آقای بهمن آبادی در درس دینی کافیست. اما اگر برایتان کسل کننده شده است، خرید کتاب گاج هم مفید خواهد بود.

موحد نژاد