پیام شماره 33 (دوشنبه 8 شهریور ماه 1400)

به نام خداوند بخشنده و مهربان


پیام شماره 33 (با تاخیر، پنجشنبه 11 شهریورماه 1400)


1- سلام امیدوارم حال همه ی شما خوب باشد.
2- بابت تاخیر در ارایه ی پیام شماره 33 که به دلیل ایراد فنی در سایت روی داد عذر خواهی می کنم.
3- بچه هایی که از رشته های دارای شرایط خاص (مانند دانشگاه شاهد و ...) استفاده کرده اند، لازم است هم اکنون به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و زمان و مکان مصاحبه ی خود را ملاحظه نمایند.
4- پیام شماره 34 ان شاء الله روز سه شنبه 16 شهریورماه 1400 بعد از ساعت 10 بعدازظهر منتشر خواهد شد.
5- منتظر سوالات شما هستم.
6- موفق و پیروز باشید.


پاسخ به سوالات


سوال شماره 1 : سلام. خسته نباشيد. لطفا پيامم رو منتشر نكنيد.................................................................................
جواب : بله 15 درصد برتر هر رشته در یک دانشگاه، مشمول سهمیه ی استعداد های درخشان می شوند و می توانند به شرط اتمام دروس خود در 8 ترم تحصیلی از این سهمیه استفاده نموده و بدون کنکور در کارشناسی ارشد پذیرفته شوند. از شهریه پرداز دانشگاه آزاد هم می توانید با داشتن شرایط مذکور فقط در کارشناسی ارشد خود دانشگاه آزاد بدون کنکور قبول شوید.
سوال شماره 2 : سلام اقای موحد ان شالله خوب باشین
ببخشید من کنکور ۹۴ بودم نظام قدیم با معدل ۱۷ اگ بخوام مجددا شرکت کنم امسال با کتابهای جدید و کنکور نظام جدید ایا شانسی برای رتبه زیر ۲۰۰ دارم؟یا باید ترمیم معدل انجام بدم؟تو این مدت زبان عربی زیست درس میدادم کاملا امادگی دارم بالای ۸۰ بزنم.ادبیات و معارف هم سال کنکور خودم خیلی بالا زدم.نقطه ضعفم شیمی ریاضی فیزیک بود سال کنکور خودم.الان میخوام کلاس خصوصی بردارم اما میخوام بدونم اگ کلا همه رو ۷۰ به بالا هم بزنم شانس قبولی سراسری تهران و دارم یا نه.وضع مالی خوبی نداریم نمیخوام هر دو جا خرج کنم.عزمم هم راسخه برای خوندن امسال
جواب : نگران معدل نباشید. معدل در کنکور 1401 با ارزش مثبت محاسبه می شود و در صورتی که نتایج خوبی در کنکور سراسری بدست آورید، مثلاٌ در همه ی دروس درصد بالای 70 بگیرید حتما در کنکور سراسری با رتبه ای بهتر از 300 قبول خواهید شد.
سوال شماره 3 : ممنون میشم منتشر نکنید.........................................................................................................
جواب : اگر به دنبال کسب بورس تحصیلی هستید لازم است در فوق لیسانس یکی از رشته های مرتبط با جغرافیا مانند رشته ی خودتان و یا جغرافیای آمایش سرزمین و یا جغرافیای مخاطرات محیطی در همان دانشگاه تهران قبول شوید و با معدل خوب فارغ التحصیل گردید و زبان انگلیسی خود را نیز با نمره ی آیلتس 7 تکمیل نمایید. در این حالت می توانید از دانشگاه های کشورهایی مانند کانادا و استرالیا و حتی آمریکا درخواست بورس تحصیلی کنید.
من صلاح نمی دانم برای قبولی در حسابداری اقدام کنید. چون رقابت در این رشته در فوق لیسانس بسیار شدیدتر از گرایش های جغرافیا است.
سوال شماره 4 : با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما. وااای اقای موحد یادم رفت بگم پیاممو منتشر نکنید اگه صلاح میدونید …………………………………………………………
جواب : دختر خوب من مشاوره ی خصوصی برای رشته ی تجربی برای کنکور 1401 دارم و در همین سایت در منوی بالای صفحه (اگر با لپ تاپ وارد سایت من شوید) در بخش : ثبت نام برای مشاوره خصوصي کنکور 1401 وارد شده و ضوابط آن را بخوانید و ثبت نام نمایید. در این بخش فرمی وجود دارد که با پر کردن آن و ارسال آن برای من ، ظرف مدت حداکثر سه روز خودم با شما تماس خواهم گرفت.
سوال شماره 5 : سلام اقای موحد نژاد خسته نباشید من یازدهم رشته انسانی هستم ولی میخام کنکور هنر عکاسی بدم اما نمی‌دونم چه کتاب هایی درمورد عکاسی رو بیشتر و بهتر بخونم ممنون میشم کلا درمورد عکاسی اطلاعاتی دارید بهم بگید???درمورد آزمون تئوری و آزمون عملی و کتابهای عمومی هم راهنمایی کنید ممنون میشم?
جواب : رشته ی عکاسی از رشته های گروه هنر است.شما برای قبولی در رشته ی عکاسی لازم نیست کتابی در زمینه ی عکاسی بخوانید بلکه لازم است سرفصل های کنکور گروه هنر را که شامل دروس متنوعی می شوند را مطالعه نمایید. دروس عمومی گروه هنر مانند سایر گروه هاست. اما در دروس اختصاصی شما باید دروس درک عمومی هنر ، درک عمومی ریاضی و فیزیک ، ترسیم فنی ، خلاقیت تصویری و تجسمی، خلاقیت نمایشی ، خلاقیت موسیقی و خواص مواد را بخوانید.
برای سوالات آزمون عملی هنر عکاسی منبع خاصی معرفی نشده است و سوالات اغلب از کتاب های مشهور در رشته عکاسی که اکثر هنرجویان با آنها آشنا هستند ، مطرح می شود. مانند : «عکاسی آسان» است. آموزش «عکاسی پرتره» و ....
سوال درباره هنرمندان ، سبک و دلیل علاقه داوطلب به رشته عکاسی ، سوال درباره عکاسان معروف ، نقد عکس های مختلف از نظر ترکیب بندی ، نور ، موضوع عکس و …. از جمله موضوع کنکور عملی هنر رشته عکاسی هستند که ممکن است مورد پرسش قرار بگیرند.
سوال شماره 6 : کنکور رشته ی انسانی سلام استاد موحد نژاد امیدوارم حالتون خوب باشه، اگر امکانش هست لطفا پیام من را منتشر نکنید……………………………………………………………………….
جواب : دختر خوبم، من دو سالی است که برای گروه انسانی مشاوره نداشته ام و در نتیجه برنامه ای هم برای آن تدوین نکرده ام. در ضمن به همین دلیل متاسفانه در ارتباط با کتاب های تست مناسب گروه انسانی نیز آپدیت نیستم. از آقای رامین نیکخو که متخصص گروه انسانی هستند در این زمینه کمک بگیرید.
سوال شماره 7 : سلام خیلی ببخشید سوالم طولانی شد اما ازتون خواهش میکنم با حوصله بهش جواب بدید من تا حالا پیش هیچ مشاوری نرفتم و واقعا راجب سوالام اطلاعاتی ندارم
الف)من رتبم تو زیر گروه یک۵۶۰۰ هست چقد احتمال داره پرستاری روزانه تهران، شهید بهشتی یا ایران رو بیارم؟
ب)با توجه به این که من پشت کنکوری ام و زیست نشر الگو رو قبلا خوندم بازم از همون منبع استفاده کنم (یا اگه نه لطفا یکی دو منبع معرفی کنین)و لطفا شیوه و زمان مطالعهش در هفته یا روز .. رو بهم بگین
پ)به نظرتون من که امسال درصد شیمیم در کنکور ۲۰ درصد بود و تا حالا تقریبا براش تستی هم کار نکردم از چه منبعی استفاده کنم و روزانه باید چقد واسه ای درس زمان بزارم و لطفا کلا شیوه مطالعه این درس رو بهم بگین
ت)من واسه فیزیک امسال پایه دهم و یازدهم رو یه خلاصه نویسی کامل کردم و همه تست های پایه میکرو طلایی رو کار کردم ولی دوازدهم رو گذاشتم کنار البته تا حدودی اون رو بلدم و نمره نهاییم هم ۱۹.۷۵ بود اما تو کنکور فیزیک رو ۲۰ درصد زدم میشه بهم منبع معرفی کنید و بگید این درس رو هم باید چقدر در روز و چطور مطالعه کنم
ج)من واسه ریاضی تقریبا دو بار(این راجب بعضی فصل ها صدق نمی کنه )تست های کتاب مهرو ماه رو کار کردم و امسال این درس رو ۱۸ درصد زدم میشه راجب این که منبع امسالم واسه این درس چی باشه و روزی چند ساعت و چطور بخونمش بهم توضیح بدین
د)بازم عذر میخوام از این که سوالم انقد طولانی شد
جواب : الف : حدود 50 درصد شانس دارید. اما در دانشگاه شاهد و یا علوم پزشکی البرز حتماٌ قبول می شوید.
ب- بهتر است هر روز زیست شناسی را به مدت 2 ساعت و 30 دقیقه بخوانید و از کتاب آی کیوگاج و ماز نیز حتماٌ استفاده کنید.
پ- از کتاب نشر الگو استفاده کنید و حدود 15 درصد از وقت خودتان را به ایت=ن درس اختصاص دهید. روش خواندن شیمی که خیلی طولانی است. اما یادت باشد کتاب درسی منبع اصلی طراحی سوال در شیمی است و باید آن را به دقت بخوانید.
ت- برای فیزیک در وهله ی اول نشر الگو را استفاده کنید و بعد از آن از نردبام استفاده نماییدو حدود 15 درصد از وقت شما باید صرف این درس شود. یادت باشد در فیزیک و ریاضی تمرین گسترده روی تست ها مهمترین عامل موفقیت است.
ج- وقتی درس را خوب خوانده ای و تست هم به اندازه ی کافی زده ای و نمره ی شما خوب نشده است، معمولاٌ مشکل در سرعت تست زنی شماست که باید بشدت روی آن کار کنید. مهر و ماه و ای کیو گاج برای ریاضی مناسب هستند.
سوال شماره 8 : استاد ببخشید من همونیم که یه پیام طولانی دادم و خواهش کردم راجب روش مطالعه درس های اختصاصی بهم توضیح بدین(گفته بودم رتبم۵۶۰۰هست) به نظر شما برای من کتابIQبرای من سطح بالایی داره؟و این که این کتاب در کدوم درس ها خوبه؟
جواب : این کتاب برای دروس زیست شناسی و ریاضی مناسب است.
سوال شماره 9 : سلامی دوباره. آقای موحدنژاد؛ خیلی بده که آدم دیر بخوابه؟نه؟
من هرکار میکنم؛نمیتوتم از علاقه ام به شب بیداری کم بکنم.راستش رو بگم شب ها خیلی علاقه ی زیادی به تحقیق پیدا میکنم.میشینم و میگردم و مدام سرچ میکنم. به شدت علاقه ی وافری دارم.شب ها نقاشی میکنم؛ موسیقی گوش میدم؛مطالب سیاسی را دنبال میکنم و خلاصه نصف شب ها برای من حکم اول صبح بقیه رو داره.نمیدونم واقعا این روند زندگی‌ خوبه یا نه.اطرافیان دائما من رو نصیحت میکنند. چون شما هم اکثرا شب ها بیدار می مونید؛به من بگید که اگر این عادت بده؛برم پیش دکتر و قرص بگیرم؛یا اینکه اراده کنم و شب ها زود بخوابم.این رو هم بگم که اگر شب چهار صبح بخوابم و مجبور بشم که صبح هفت پاشم؛میتونم اینکار رو انجام بدم.
دوستون دارم و ممنونم از وقتی که گذاشتید
جواب : دختر بسیار خوبم، حدود 15 درصد از آدم ها شب بیدارند. یعنی می توانند شب ها تا دیر وقت بیدار بمانند بدون این که آسیب چندانی متوجه آن ها شود. به این شرط که حداقل 4 ساعت خواب روزانه را رعایت نمایند. با توجه به شناختی که از شما دارم به احتمال قوی شما به این گروه 15 درصدی تعلق دارید. بنابراین از نظر من با توجه به این که دیگر کنکوری هم در پیش نداری، بیدار ماندن شما ایرادی ندارد.
سوال شماره 10 : سلام آقای موحدنژاد امیدوارم که حالتون خوب باشه و توی این روزای کرونایی سالم وسلامت باشید و بلا ازتون دور باشه.
قبل از هرچیزی بگم که این سایت واقعا سایت خوبیه و خیلی ممنون که به سوالات ما جواب میدید امیدوارم که خدا توان چند برابرشو به شما بده.
من یکی از شاگردان دو سال پیشتون هستم و اگر کمی مشخصات بدم فکر کنم به راحتی و احتمال زیاد منو به یاد بیارید.
امروز توی مشکلاتو و گرفتاری هاتون مزاحمتون شدم تا چندتا سوال از شما بپرسم.بابت این مسئله عذرخواهی میکنم.
الف)اقای موحد نژاد من به برنامه نویسی و حوضه گرافیک (طراحی کامپیوتر)علاقه دارم و این روزا خیلی به مهاجرت و راه های مهاجرت فکر میکنم. حقیقت امر اینکه من رشته تحصیلیم کامپیوتر و It نیست اما از جهت علاقه و تلاشم برای یادگیری این مهارت میخواستم بدونم که آیا ترجمه مدرک معتبری به غیر از تحصیلات دانشگاهی هست که من بتونم از طریق اون اپلای کنم؟یعنی میشه بدون مدرک کامپیوتر مهاجرت کرد؟یا مدرک معتبری باشه که من از طریق اون اقدام کنم؟راهی وجود داره؟
ب)من به حوضه کارآفرینی و بیزینس و تجارت بسیار علاقه دارم و رشته تحصیلی کارشناسیم رشته ای هست که امکان زیادی برای کارفرینی داره و شاید بعده ها در صورت موفق بودن در این رشته و فارغ التحصبل شدن در این حوضه فعالیت کنم اما میخواستم بدونم که برای کارافرین شدن باید چه دانشی داشت و بهتره از الا روی کسب چه مهارت هایی سرمایه گذاری کنم.(البته میدونم شاید شما هم بهم بگید که در ارزوهات هستی و کار سختو دشواری هست چون خیلیا بهم گفتن ...و ناامیدم کردن که یه دختر نمیتونه کارافرین باشه اما من تلاشمو میکنم.)و دوست ندارم اشتباه چندسال پیشم برای انتخاب رشته تحصیلی تجربی دوباره بکنم.و دوست دارم دنبال چیزی باشم که علاقه دارم .
ج)میشه لطفا به عنوان یه بزرگ تر و کسی که سال ها تجربه داره و بسیار موفق هم هست توصیه کنید که در 19 سالگی به دنبال چه کارها و کسب چه مهارت هایی برم که بتونم به هدفام برسم و درکل ادم مفید و بزرگی بشم؟چون من کلی هدف در زمینه آموزش و پرورش(مدارس) و زمینه های دیگه دارم.
اگر شما به عقب برمیگشتید به دنبال کسب مهارت چه چیزهایی میرفتید و چه توصیه ای به من میکردید؟
د)میدونم سوالام کنکوری نبود من واقعا از این بابت شرمندم و از شما بسیار بسیارعذرخواهی میکنم.
رشته های تاپ نشد اما به امید روزی که بشه به جز رشته های تاپ موفق شد و ادم قوی و مفیدی بود....
راستی متن پیاممو لطفا لطفا لطفا منتشر نکنید.
از تمامی زحمات شما ممنونم خدا قوت
از طرف دخترک کلاه به سر :)
جواب : من این دختر کلاه به سر را می شناسم! فکر می کنم خودم این لقب را به شما دادم.
الف – برای مهاجرت در حوزه ی کامپیوتر و رشته های وابسته به آن الزاماٌ نیازی به مدرک دانشگاهی ندارید در این رشته ندارید. فقط لازم است از طریق رشته ای که در آن درس می خواند و امتیازات دیگری مانند سن و تسلط بر زبان درخواست مهاجرت دهید و به محض رفتن به کشور مورد نظر اگر توانایی عملی خوبی ر عرصه ی کامپیوتر داشته باشید، در آنجا خیلی در این رشته کسی سراغ مدرک شما را نمی گیرد.
ب- اولاٌ دخترها اگر اعتماد به نفس کافی داشته باشند بخوبی می توانند یک بیزنس ومن خوب باشند. عرصه ی کارهای تجاری بسیار گسترده است و من نمی دانم در کدام زمینه ی آن برای شما بنویسم. اگر در پیام بعدی قدری زمینه بدهی برایت راجع به آن زمینه ی مشخص خواهم نوشت. (من الان حتی رشته ی تحصیلی شما را نمی دانم!)
ج- الان به دنبال کسب معلومات لازم در زمینه ی رشته ی تحصیلی خودت باش و دنبال یادگیری یک یا دو زبان خارجی
د- دختر خوبم همه ی رشته ها تاپ هستند. ما آدم ها هستیم که به رشته ها هویت و قدرت می بخشیم.
سوال شماره 11 : سلام آقای موحد نژاد وقتتون بخیر لطفا( اصلا) پیام منو منتشر نکنید.....................................................
جواب : برای کسب رتبه ی سه رقمی، فعلاٌ باید روزانه 10 ساعت و هفته ای حدود 70 ساعت درس بخوانید. برای ادبیات 7 ساعت در هفته و حدود 50 تست در هفته ، برای عربی 4 ساعت در هفته و حدود 50 تست در هفته ، برای دینی 5 ساعت و 30 دقیفه در هفته و حدود 40 تست در هفته ، برای زبان 4 ساعت در هفته و حدود 50 تست در هفته ، برای ریاضی 10 ساعت در هفته و حدود 150 تست در هفته ، برای زیست شناسی 16 ساعت در هفته و حدود 100 تست در هفته ، برای فیزیک 10 ساعت در هفته و حدود 150 تست در هفته، برای شیمی 10 ساعت در هفته و حدود 150 تست در هفته ، زمین شناسی 3 ساعت در هفته و حدود 30 تست در هفته
خیر رفتن به کلاس ورزشی در حد 1 تا 2 ساعت در هفته اشکالی ندارد و حتی مفید هم هست.
سوال شماره 12 : آقای موحد نژاد من سال پیش برای کنکور درس نخوندم اما 10و11زو خوب خوندم و قوی هستم
حالا میخواستم بدونم به طور کلی برای کسب رتبه سه رقمی توی تجربی در هفته چند ساعت باید درس خوند و چند تست در هفته تقریبا باید زد ؟
جواب : پاسخ سوال خود را در سوال شماره 11 خواهید یافت.
موحد نژاد